IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара е претърпяла операция на коляното

15 април 2024 17 50

За нея се е грижило новото ѝ гадже

Снимка: БГНЕС

София Вергара разкрива, че е претърпяла операция на коляното и за нея се е грижил новият ѝ приятел Джъстин Салиман.

Звездата от „Модерно семейство“ публикува снимка на приятеля си Джъстин Салиман в своите Instagram Stories. „Ако някога ти направят (сериозна) операция на коляното, увери се, че имаш красив лекар, който ще спи с теб тази нощ...! Обичам те“, пише актрисата под снимка, на която Салиман се усмихва, облечен в тъмносини медицински престилки.

На 13 април, докато си почиваше, тя сподели в своите Instagram Stories видеоклип с шегаджийския подарък, който ѝ направи колегата ѝ Хауи Мандел, съдия в „Америка търси талант“. Изглеждаше, че това е някакъв вид електрически пого стик.

Тя шеговито прокле 68-годишния Мандел, а след това го отбеляза на снимка, на която е самата тя. Вергара се беше излегнала на дивана си в ярка пурпурна роба, а кракът ѝ беше в сложна колянна шина. В скута ѝ беше седнало куче.

Що се отнася до новата ѝ връзка, Вергара – която обяви развода си с Джо Манганиело през юли 2023 г. – беше забелязана за първи път със Салиман през октомври 2023 г.

„Тя се радва на живота. Изглежда позитивна и пълна с енергия“, казва източник пред People след първата им среща. „София се справя добре с развода. Не беше лесно решение, но сега се справя чудесно.“

Вътрешният източник добави, че по това време звездата от „ Гризелда“ се е „срещала и забавлявала“. Междувременно 47-годишният Манганиело стана официален в Instagram с приятелката си Кейтлин О'Конър през февруари.

През март източник заяви пред изданието, че новата двойка не е очаквала нещата да станат сериозни толкова бързо, но „това е само за добро“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари