IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ексклузивни първи кадри на бебето на Кали

21 февруари 2014 09 27

Папараци успяха да фотографират Александър – най-малкия син на фолк любимката Кали

Снимка: "Поверително от NL"

Снимка: "Поверително от NL"

Още едно събитие, разкрито от бдителните папараци на Николета Лозанова ще се превърне в тема номер едно на лайфстайл новините през следващата седмица.

Любимката на фолк публиката Кали е в перфектна форма. Малко повече от месец, след като тя и половинката ѝ Влади станаха щастливи родители на малкия Александър, певицата се е възстановила напълно.

Неочакваната пролет изведе звездата на разходка с малкия Александър. Гордата майка и най-малкият член на семейството са придружавани от батковците – Георги и Марк.

Наблюдателните папараци забелязват не само покупките за тийнейджъра Георги, а и безупречното възпитание на двете момчета. Преследвачите от екипа на Николета Лозанова успяват да проследят разходката на звездното семейство. Търпението и усилията им са увенчани с най-голямата награда – „Поверително от NL“ е първият таблоид, който успя да фотографира малкия Александър.

И още: „Поверително от NL“ по TV7 ще покаже Георги Илиев такъв, какъвто никой не го е виждал. И тази събота – главните герои от подземните войни на прехода. И още: митичното прострелване на легендарния Фатик.

Пласидо Доминго и Лили Иванова, уловени в папарашките мрежи на опитните репортери. Клюкарката Лили видя отличниците на светските партита тази седмица и не се поколеба да смъмри несполучливите модни опити на звездите.

Разследващите журналистки Светослава Рудолф и Маргарита Михнева се изправят една срещу друга за първи път в телевизионен ефир.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
още колко ще има? и от колко мъже?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар