IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Десислава: Искам да споделя живота си със Зарко

31 март 2014 13 41

Певицата промотира новия си клип „Мойто зайче“

Десислава и Зарко.

Десислава и Зарко.

Десислава бе гост в предаването на БТВ „Тази неделя“. Пред водещия Антон Хекимян певицата разказа за най-важните хора в живота си. Наскоро Деси отпразнува рождения си ден (на 7 март).

Най-хубавият подарък певицата получила от сина си Майки. „Той ми подари букет от шоколадови сърца, защото знае, че обичам сладичко J. Имаше една картичка, в която беше написал, че е много щастлив, че прекарвам повече време с него. Толкова ме трогна, че не мога да опиша с думи! Майка ми е в чужбина и сега живеем само двамата с Майки в София. Не ми е трудно, справям се!“ – сподели Деси.

За другия мъж до нея, а именно ММА боеца Светлозар Савов, Десислава е категорична: „Смело мога да заявя, че искам да споделя живота си със Зарко. Той е моята подкрепа!“

Певицата с ангелски глас издаде, че двамата се обръщат един към друг с „любов“.

Десислава представи новата си песен „Мойто зайче“. Клипът, заснет на Сейшелите е най-новият проект на певицата. Тя се надява парчето да се хареса от феновете, но не на всяка цена:

„Никога не съм имала силни амбиции, просто една вяра в себе си, казвам си „Това е моят път и трябва да вървя по него“. Вярвам, че това, което правя, идва от сърцето ми и се надявам да бъде разбрано и оценено.”

Вижте тук новото видео на певицата:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

123 ( преди 10 години )
Как може жена на 30+ да кръсти песента си "Мойто зайче" .... Още повече, че в Българския език няма дума "мойто"...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )