IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация - Джесика Бийл се сбогува с емблематичната си прическа

12 май 2024 18 00

Звездата разкри и как се е подготвила за Met Gala

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джесика Бийл официално се сбогува с емблематичните си кафяви кичури за нещо много по-светло и неочаквано. 

Актрисата изненада феновете си, появявайки се руса коса, когато се разходи в Ню Йорк преди няколко дни. Джесика беше снимана да напуска сграда в Голямата ябълка, облечена в шикозно черно палто. Въпреки че беше сложила слънчеви очила и бейзболна шапка в опит да се прикрие от феновете и папараците, съпругата на Джъстин Тимбърлейк бързо беше разпозната и снимана от всички страни. 

Засега не е ясно точно какво е предизвикало трансформацията на Бийл и докога тя ще остане блондинка. Това обаче е едно от най-екстремните й боядисвания досега, като не сме я виждали с толкова светла коса от години насам. 

Новата прическа на звездата се появи, след като 42-годишната Джесика закри червения килим на тазгодишната Met Gala. Това беше първата й поява пред музея "Метрополитън" от 11 години насам, като пристигна соло, без съпруга си Джъстин Тимбърлейк. Спазвайки дрескода "Градината на времето", актрисата се облече в копринена рокля от Tamara Ralph в цвят диня, която включваше наметало, бродирано с пера и кристали. Целият тоалет е отнел цели 320 часа работа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

За да бъде перфектна на червения килим, Бийл се е подложила на сериозна подготовка. В социалните мрежи тя разкри, че се е накиснала във вана с 5 килограма английска сол в продължение на 30 минути. След това си легнала рано, за да може да е свежа на 6 май за грим, прическа и участие в Met Gala. 

Според експерти, солената вана успокоява тялото и предоставя идеалната възможност да се отпуснете, да успокоите ума, да премахнете стреса и да съживите кожата. 

Английската сол, наречена още Епсъм сол, получава името си от английския град, където е открита за първи път през седемнадесети век. Според архивите, висшето общество на страната се е стичало там, за да изпробва лечебните води. Смята се, че високото съдържание на магнезий насърчава релаксацията. Но в наши дни не е нужно да пътувате чак до Англия, за да се снабдите със солта. Идеята е, че когато изсипете английска сол в топла вода, тя разтваря магнезия и сулфата и им позволява да се абсорбират в тялото през кожата. 

@jessbiel While the kids are out partying, I am in soaking ? #MetGala ♬ original sound - Jessica Biel

И въпреки че няма категорични проучвания, показващи, че магнезият може да се абсорбира през кожата ви в достатъчни количества, за да се справи с потенциални дефицити, ваните с английска сол обикновено се препоръчват на хора с мускулни болки и психически стрес. 

Джесика Бийл отпразнува рождения ден на Джъстин Тимбърлейк със забавно видео

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл с първа поява след мемоарите на Бритни Спиърс

Нападнаха онлайн Джесика Бийл след разкриването, че съпругът ѝ накарал Бритни Спиърс да направи аборт

Всъщност магнезият често се използва като помощно средство за сън и наскоро беше основната съставка в нов безалкохолен коктейл, станал популярен в TikTok. Има проучвания, които показват, че хората, които се борят с безпокойство или дори депресия, са склонни да имат по-ниски нива на магнезий. Когато те бъдат попълнени, тревожността се подобрява. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Въпреки това е важно да се отбележи, че магнезият в напитки и друг добавки е предназначен за перорален прием. Поглъщането на английска сол обаче може да причини сериозни странични ефекти. Също така, ако я използвате във вана, внимавайте за алергични реакции, особено ако имате чувствителна кожа. 

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари