IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл сподели непоказвани снимки на двамата си синове

15 февруари 2024 12 30

Актрисата поздрави с тях съпруга си Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Бийл има повече от една валентинка, за която да е благодарна. 

В сряда 41-годишната актриса сподели серия от снимки в своя Instagram профил, за да покаже, че обича не само съпруга си Джъстин Тимбърлейк, но и двамата им синове – 8-годишния Сайлъс и 3-годишния Финиъс. Серията включва три снимки, две от които показват как любимите мъже на Бийл се забавляват на снега, а третата е само на момчетата, които заедно закусват и гледат детско. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

По стара традиция, различна от тази на повечето звездни родители, Джесика и Джъстин все още крият лицата на децата си, въпреки че те вече не са бебета. Повечето известни личности изчакват наследниците им да навършат максимум годинка, за да ги покажат в социалните мрежи, но Бийл и Тимбърлейк са решили да бъдат различни. 

„Свети Валентин х3“, написа щастливата майка и съпруга. 

Миналия месец Тимбърлейк се появи в шоуто на своя приятел Джими Фалън, където поговори за следващия си албум. По време на разговора той сподели детайли около раждането на втория му син, както и какво е чувството да бъде семеен мъж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Изпълнителят заяви, че този запис е бил много по-различен от предишните, защото сега целият процес е преминал, понеже тогава не е имал деца, с които да се съобразява. Всичко започнало по време на пандемията, когато се родил и Финиъс. Тимбърлейк не успя да сдържи усмивката и вълнението си, когато говори за синовете си, като заяви, че и двамата са много сладки и не може да повярва колко голям късметлия е. 

„Те определено ръководят дома ни. Направо е лудница“, каза още Джъстин. 

Във видео, публикувано преди празниците през декември, Джесика Бийл сподели как изпълнява популярната американска традиция „Елф на шкафа“, за да обясни странните неща, които се случват в дома ѝ преди Коледа. Целта на занятието е децата да повярват, че елфът е пратеник на Дядо Коледа, за да наблюдава децата. Той се връща в Лапландия всяка вечер, за да докладва на Добрия старец за държанието на малчуганите, и се връща сутринта, като всеки път е на различно място. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

„Големи почитатели сме на тази традиция у дома. Големи фенове. Мнооого големи“, каза Бийл във видеото, на което носи суитшърт и държи Финиъс. Тя сподели монтаж от снимки, показващи какви бели е направил елфът.

Освен Джесика Бийл, други две известни дами също поздравиха любимите си мъже за Свети Валентин. 

Брус Уилис и Деми Мур се събраха в чест на дъщеря си

Болестта се бори с любов – семейството на Брус Уилис е плътно до него

Ема Хеминг Уилис използва празника, за да покаже своята валентинка, а именно съпруга си Брус Уилис. Тя сподели снимка с любимия си пред Ниагарския водопад в Онтарио, Канада. Кадърът показва усмихнатия актьор, който се е сгушил в съпругата си на заснежения фон. 

„Любовта е красиво нещо. Желая на всички ви щастлив Свети Валентин“, написа Ема в описанието. В отговор на фенски въпрос относно къде е направена снимката – в канадската или американската страна на водопада, Уилис отговори, че кадърът е на поне 10 години. По думите ѝ, снимката е направена през 2010 година, точно 12 месеца, след като се венчае за Брус Уилис в Търкс и Кайкос.

Ема и Брус се запознават през 2007 година, години след раздялата на актьора с Брук Бърнс. Преди това той беше женен за Деми Мур, с която и до днес остава много близък. Уилис и Ема правят една от първите си публични прояви на филмовия фестивал в Сънданс през януари 2008 година. 

Двойката има две дъщери – 9-годишната Евелин и 11-годишната Мейбъл. В допълнение, Брус има още три момичета с Мур – 35-годишната Румър, 32-годишната Скаут и 30-годишната Талула. Наскоро актьорите станаха баба и дядо, след като най-голямата им дъщеря роди първата си дъщеричка. 

Друга звездна двойка, която не пропусна да покаже любовта си навръх Свети Валентин, бяха Дейвид и Виктория Бекъм. Въпреки че вече са повече от 20 години заедно, двамата не престават да си разменят мили съобщения в социалните мрежи и да доказват, че истинската любов съществува. 

48-годишният бивш футболист сподели романтична снимка със съпругата си, на която се целуват на фона на залязващото слънце. Той е написал „Честит Свети Валентин на моята прекрасна съпруга, майка и най-добра приятелка. Обичам те“. Бекъм също така поздрави и децата си – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. 

От своя страна, Виктория сподели забавен клип на Дейвид, на който той носи каубойска шапка и се люлее на въже. „Честит Свети Валентин, каубой“, написа тя и също отбеляза четирите си деца в описанието. 

Звездни диети – менюто на Дейвид и Виктория Бекъм

Какъв беше нетрадиционният коледен подарък на Виктория Бекъм за съпруга ѝ Дейвид

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари