IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв беше нетрадиционният коледен подарък на Виктория Бекъм за съпруга ѝ Дейвид

29 декември 2023 20 30

Явно времената на луксозните вещи и скъпите автомобили отдавна са отминали

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория и Дейвид Бекъм са мегазвезди и мултимилионери и вероятно вече имат всичко, което може да се купи с пари. Затова за Коледа Виктория Бекъм реши да подари на съпруга си Дейвид Бекъм нещо много по-скромно и нетипично, но което отговаря доста добре на желанието му за фермерски, селски живот. След като преди време Дейвид се сдоби с пчели и кошери, сега пък си има и кокошарник с пилета.

Британската дизайнерка явно е решила да добави малко нови пернати приятели към щастливото си семейство по време на тазгодишните празници.

„Какво получи Дейвид Бекъм за Коледа?“, пита 49-годишната Виктория в Instagram профила си, споделяйки сладко видео, показващо коледния ѝ подарък – дузина пилета.

Клипът започва с това, че двойката си пожелава Весела Коледа, докато пенсионираният футболист стои доволен пред чисто новия си кокошарник.

За клипа Дейвид носи шапка на Дядо Коледа, като развълнувано отговаря на жена си:Имам си пилета!“

Вижда се и как бившата футболна звезда ръси малко храна на своите нови домашни любимци, за да излязат и да се покажат на камерата. Освен кокошки Дейвид е получил и петел, става ясно от коментара на Виктория.

Той има пилета!“, възкликва закачливо бившата певица от Spice Girls. „Пилета Бекъм! Ето ги! Всъщност има и огромен петел.“

Виктория добавя, че пилетата явно „са малко срамежливи пред камера“, като повечето от тях, както и въпросният петел са предпочели да останат скрити от суматохата вътре в уютната си обител.

По-късно същия ден мисис Бекъм даде актуална информация за това как птиците се приспособяват към новия си живот в имението на фамилия Бекъм.

„Актуализация за кокошките и петела!“, написа тя в своята история в Instagram, показвайки как птиците излизат от дървената си къщичка. „Имат красиви пера, които се развяват от вятъра.“

Тя също така сподели клип на 18-годишния си син Круз, който тича в задния двор, опитвайки се да хване една от кокошките и да я върне обратно в новия ѝ дом.

В друг свой пост Виктория за пореден път изрази любовта си към своя съпруг с думите: „Обичаме те толкова много @davidbeckham. Ти си нашето всичко“.

Семейство Бекъм отпразнува празниците много преди Коледа. Семейството имаше ранен празник в Маями с децата си Круз, Бруклин, Харпър и съпругата на Бруклин – Никола Пелц Бекъм. На събитието липсваше синът на двойката – 21-годишния Ромео, който играе футбол за Brentwood F.C.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари