IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм призна: Съпругът ми никога не е виждал естествените ми вежди

18 декември 2023 12 30

Дизайнерката сподели и за опита си с таблоидите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм е като всички нас – изпитва срам, дори от най-близките си хора!

Докато разговаря със списание Allure, на чиято корица застава, 49-годишната дизайнерка сподели, че винаги е била привлечена от грима и разкрива всички детайли около продуктите, които използва.

Виктория признава, че изпробва абсолютно всичко. Ако има нещо, без което не може да напусне дома си, това е молив за вежди и молив за очи. „Обсебена съм от мисълта за веждите си. Дори съпругът ми не е виждал естествения им вид. А моливът за очи ми помага да бъда по-свежа и будна“, казва бившата Пош Спайс пред списанието. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Британката продължава и казва, че гримът е нейната същност. Смята, че това е единственото нещо, в което е била добра като малка, затова се насочила именно към него и го развила в своя полза. Споделя, че любовта ѝ към гримирането е започнала заради тормоза, на който е била подложена в училище. Макар да не споменава повече детайли около случилото се в миналото, Бекъм споделя, че гримът ѝ помогнал да се почувства по-силна, по-уверена и да върви с високо вдигната глава.

„Никога не бих позволила на децата ми да се отнасят с някого по начина, по който се отнасяха с мен в училище. Знам, че всеки си мисли, че децата му са ангели, но моите наистина са много мили. Все пак това е най-важното нещо, нали?“, казва тя пред изданието. 

Виктория и Дейвид Бекъм имат четири деца – 12-годишната Харпър, 18-годишния Круз, 21-годишния Ромео и 24-годишния Бруклин. Единственото момиче в семейството вече уверено върви по стъпките на известната си майка, що се отнася до страстта към гримирането. В социалните мрежи Дейвид и Виктория често споделят снимки и видеа, на които Харпър се опитва да подобри визията на баща си с няколко докосвания с четката или с любимия молив за очи на майка ѝ. 

Дейвид и Виктория отбелязаха 24 години от сватбата си този юли. Футболистът почете съпругата си със снимка от миналото, под която написа „На този ден, 4.7.99. 24 години и продължаваме. До най-добрата съпруга, майка и партньор за пиене (през повечето време). Честита годишнина, обичам те страшно много“

Виктория Бекъм ревнувала Дейвид от Джей Ло

Виктория Бекъм за изневярата на Дейвид: Дори не мога да опиша колко ми беше трудно

Дейвид и Виктория Бекъм горди с дъщеря си, застанала до Лионел Меси

През септември Дейвид за пореден път доказа любовта си, правейки си татуировка в чест на Виктория. Той написа думата „Пош“ върху пръста си, вдъхновен от прякора на съпругата си от времето, когато тя бе в групата Spice Girls. 

Освен за гримирането пред Allure г-жа Бекъм говори и за трудностите да бъдеш светска личност, особено от такъв калибър какъвто е тя. Казва, че е успяла да се справи с предизвикателствата благодарение на опита, който е имала с тормоза в училище. 

„Всичките ми ученически години бяха ужасни, пълна трагедия. Децата могат да бъдат страшно злобни. Това ми осигури по-дебела кожа за всичко, което ми предстоеше и ме накара да не приемам толкова навътре нещата“, казва Виктория. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Допълва, че за да се справи с постоянното внимание от страна на медиите, е създала здрава черупка, в която да се крие, когато е на публично място. Въпреки че е наясно, че така може да изглежда като надута и злобна в очите на хората, Виктория е категорична, че това е единственият начин да запази себе си и семейството си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари