IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм била тормозена в училище

19 ноември 2023 12 00

Дизайнерката сподели, че се опитва да научи дъщеря си Харпър да бъде добра

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм е решила да възпита дъщеря си да бъде мила и добра с всички, независимо от тяхното положение в обществото, полова идентичност, сексуална ориентация или расова принадлежност. 

Преди няколко дни известната дизайнерка сподели серия от снимки с 12-годишната Харпър, за да отбележи Седмицата против тормоза. Дуото майка и дъщеря позира за две изображения, усмихвайки се широко към камерата. В придружаващото видео, Виктория сподели своята лична среща с тормоза, продължавайки откровенията си в описанието. 

„Бъди най-милият в класната стая! Много съм горда, че отглеждам силна и любяща дъщеря!“, написа Виктория в описанието. 

„Докато растях, бях тормозена в училище и затова често казвам на Харпър колко е важно да бъде добра и да помага на всеки, който някога е бил тормозен, особено ако има едно малко момиченце, само на площадката, защото преди време това е била нейната майка“, допълва дизайнерката. 

Виктория пише, че в Седмицата против тормоза е много важно да не оставаме безмълвни, ако някой е сам или е подлаган на какъвто и да е вид насилие. Тя завърши посланието си, обяснявайки се в любов на дъщеря си Харпър. 

Освен на Харпър, Виктория и съпругът ѝ Дейвид Бекъм са родители на още три момчета – 18-годишния Круз, 21-годишния Ромео и 24-годишния Бруклин

През септември дизайнерката презентира своята колекция пролет/лято 2024 по време на Седмицата на модата в Париж пред погледа на Харпър, Круз, Бруклин и Дейвид. Преди шоуто бившият футболист беше гримиран от дъщеря си, публикувайки забавното видео в социалните мрежи. Използвайки четка за грим върху челото на баща си, Харпър му придава малко повече блясък на фона на песен на Тейлър Суифт. 

„Моята малка гримьорка е добра и има много добър плейлист. Напът сме, мамо“, написа гордият баща. 

Дейвид и Виктория Бекъм – близки на премиерата на филм за тях

Виктория Бекъм споделя личните си истории, които са вдъхновили новите ѝ аромати

Виктория Бекъм отбеляза рождения ден на Дейвид със секси снимка

Това не е първият път, в който Дейвид се оставя в ръцете на дъщеря си. През юли той сподели още една публикация, показвайки как Харпър го гримира. Тогава се пошегува, че очевидно е имал нужда от малко пудра и контуриране. 

През лятото Харпър навърши 12 години и получи специално парти в известното Prada Caffe в Лондон, след което замина за Disney World със семейството си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари