IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм отбеляза рождения ден на Дейвид със секси снимка

3 май 2023 15 00

Феновете имат за какво да ѝ благодарят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм направи подарък за всички фенове на съпруга ѝ по повод 48-ия му рожден ден.

49-годишната дизайнерка публикува гореща снимка в социалните мрежи, за да отбележи важния ден, но щастието по-скоро беше за последователите ѝ, отколкото за рожденика. На 2 май Виктория сподели кадър, на който Дейвид се намира в джакузи, носейки единствено бели мокри слипове на Calvin Klein и сива шапка. Футболистът е сниман в профил, усмихвайки се широко на нещо зад кадър и леко прикривайки се от камерата.

„Нека да празнуваме! Пак заповядайте!“, написа г-жа Бекъм под снимката, допълвайки с емотиконка на смеещо се човече. Не е ясно дали снимката е направена в домашното джакузи, или някъде на почивка, но зад Дейвид се разкрива прекрасна зеленина и дървена ограда, предпазваща имота. Ако съдим по листата на дървото зад футболиста, можем спокойно да кажем, че кадърът е направен през есента, което обяснява и леко стегнатата поза на Бекъм, който най-вероятно се предпазва от лекия студ.

Това обаче не е първият път, в който Виктория прави подобен подарък на феновете си. През март тя сподели няколко снимки от домашния фитнес, в който тренира заедно с Дейвид. Бившата спайска също така публикува и видео, на което се пошегува, че Дейвид изглежда чудесно без да прави тренировки, докато тя трябва редовно да се поти в залата.

„Докато един от нас тренира здраво... другият изглежда прекрасно, без да прави кой знае какво“, шеговито се оплака дизайнерката. Видеото показва Дейвид, който се е излегнал на пода, изпъвайки краката си и използва масажорен пистолет върху гърдите си, докато преглежда нещо на телефона. Виктория също така публикува и снимка, на която тя тренира, а зад нея футболистът седи само по черни слипове и очила.

И макар често да се шегуват един с друг в социалните мрежи, двамата винаги правят всичко възможно, за да се подкрепят взаимно и да споделят и аплодират успехите на другия. През март Дейвид и три от четирите им деца – Харпър, Круз и Бруклин – бяха на първия ред в Париж, когато Виктория представи модната си колекция за есен/зима 2023. Единственият липсващ бе Ромео.

Дейвид Бекъм стартира своя марка алкохол

За пореден път: Заподозряха за разрив в отношенията между Виктория и Дейвид Бекъм

Голият Дейвид Бекъм рекламира модната колекция на Виктория

Дизайнерката не пропусна да се похвали със семейната подкрепа, която е получила, публикувайки снимка в социалните мрежи. „Нямаше да се справя без вас. Обичам ви страшно много. Целувки от Париж (Ромео, липсваш ни)“, написа тя в социалните мрежи. Към семейството се присъедини и Никола Пелц, съпругата на Бруклин, с което за пореден път бяха оборени слуховете за напрежение между нея и г-жа Бекъм.

Самият Дейвид показа подкрепа към съпругата си, споделяйки вълнението на цялата фамилия преди дефилето. В публикацията в Instagram Story футболистът засне сина си Круз напът към залата, пишейки че всички са готови да подкрепят мама. Той също така сподели кадър с дъщеря си Харпър, допълвайки че не може да повярва колко голяма е станала тя.

„Ти винаги ни впечатляваш. Много сме горди“, написа бившият футболист върху видео на модели, които показват новата колекция на дизайнерката.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари