IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма драма – Виктория Бекъм и Никола Пелц заедно на важен празник

11 април 2023 17 50

Очевидно двете дами могат да бъдат в една стая

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм и Никола Пелц явно са заровили томахавките, поне за пред феновете в социалните мрежи.

Преди няколко дни Пелц и съпругът ѝ Бруклин Бекъм отпразнуваха първата годишнина от сватбата си, позирайки заедно с Дейвид и Виктория Бекъм за една усмихната семейна снимка. Известната дизайнерка публикува кадъра в своя профил в Instagram, като на него се вижда как Бруклин държи голяма сватбена торта на два етажа, покрита със снимки на щастливите младоженци. До готвача е застанал баща му Дейвид, а от страната на Никола е свекърва ѝ Виктория и двете са прегърнати, за да покажат обединение.

„Толкова е специално да бъдем заедно, за да отпразнуваме първата ви сватбена годишнина. Обичаме ви“, написа г-жа Бекъм. Никола побърза да коментира публикацията, пишейки че денят е бил изпълнен с много забавления. Какви точно активности са били избрани за празника, никой не разкрива, но очевидно са били много интересни и сплотяващи семейството.

В публикацията на Виктория се вижда, че четиримата носят ежедневни дрехи, което накара много от феновете да сметнат, че са си останали вкъщи и са се наслаждавали на компанията си. Дизайнерката носи сива тениска и дънки, съпругът ѝ е облечен с бяла тениска и черен спортен панталон, Бруклин е изцяло в бялата гама, ако изключим оранжевите чехли, а Никола е готова за лятото с графични къси панталонки, черна къса тениска и високи ботуши.

Бруклин и Никола си казаха „Да“ в Палм Бийч, Флорида, на елегантна церемония на 9 април 2022 година. Сватбата се състоя в семейния дом на булката и продължи цели три дни, завършвайки с грандиозно звездно парти.

В своя публикация в социалните мрежи актрисата и модел почете специалната годишнина, публикувайки снимка със съпруга си. „Не мога да повярвам, че измина година откакто минах по алеята. Много те обичам“, написа тя. Допълни, че обожава да бъде съпруга на Бруклин и не може да си представи живота без него. „Ти си всичко, за което съм мечтала и съм изключително щастлива, че ще прекарам живота си с теб“, пише още Пелц.

От публикацията ѝ става ясно, че освен семейство Бекъм, към празника се е присъединила и баба ѝ. На една от снимките се вижда как Никола позира с възрастната жена, а на друга присъства и сладко кученце. От описанието се разбира, че актрисата е подарила домашния любимец на баба си за Великден, след като го вижда в приют и се влюбва в него.

Звездна мода: Семейство Бекъм превзеха Париж

След готвенето – Бруклин Бекъм става стилист?!

Виктория Бекъм се сдобри с Никола Пелц

Бруклин, от своя страна, също не пропусна да отбележи годишнината. Той публикува снимка от летище, на което страстно целува Никола, докато около тях се разхождат хора.

„Днес, преди година, се ожених за моята най-добра приятелка. Аз съм най-щастливият човек на света, че мога да те нарека съпруга. Ти си моето всичко и съм най-щастливият човек на земята, защото се будя до твоето красиво лице всяка сутрин“, написа кулинарят. Никола веднага му отговори в коментарите, пишейки че обожава да бъде негова съпруга.

Семейната публикация със семейство Бекъм се появи само месец, след като Пелц говори относно слуховете за вражда между нея и Виктория, които започнаха още през април миналата година. Тогава се разпространи твърдението, че дизайнерката се е разсърдила, защото Никола е избрала да носи булчинска рокля от Valentino, а не от нейния лейбъл.

В интервю за Cosmopolitan обаче Никола категорично отрича за напрежение със свекърва си, като постоянно чете грешни статии за отношенията им. Тя също така казва пред Grazia, че с Виктория имат чудесна връзка и се разбират прекрасно.

През март тази година актрисата показа подкрепата си към г-жа Бекъм, присъствайки заедно с целия клан на дефилето ѝ на Седмицата на модата в Париж. Всички те позираха за обща снимка, доказвайки на целия свят, че наистина няма лоши чувства помежду им.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари