IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Семейство Бекъм превзеха Париж

6 март 2023 12 30

Виктория представи новата си колекция, а на първия ред бяха най-близките ѝ хора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм представи новата си колекция за есен/зима 2023 на тазгодишната Седмица на модата в Париж пред погледите на модни критици, звезди и почти цялото си семейство.

На първия ред гордо седяха съпругът ѝ Дейвид и три от четирите им деца – Бруклин със съпругата си Никола, Круз и Харпър. Единствено 20-годишният Ромео не присъстваше на шоуто. По време на изявите си цялата фамилия беше преследвана от фотографи независимо дали става въпрос за поява на червения килим преди дефилето или за разходка из Париж. Така камерите успяха да уловят Дейвид и Виктория, както и Дейвид и Харпър заедно в елегантни тоалети, допълващи се един друг.

Първоначално камерите заснеха баща ѝ дъщеря в шикозни черни костюми. Дейвид носеше черна риза и синя вратовръзка под черно сако, които комбинира с черни панталони и черни официални обувки. До него 11-годишната Харпър реши да покаже, че костюмите не са само за мъже, обличайки също черен ансамбъл, който обаче реши да оцвети с бяла тениска.

Що се отнася до аксесоарите, Дейвид заложи на елегантни слънчеви очила, докато Харпър очевидно не се притесняваше от слънцето и светкавиците на фотоапаратите, избирайки да носи със себе си само черен клъч. Русите кичури на момиченцето бяха пуснати свободно да се развяват от лекия вятър в Париж. От своя страна баща ѝ беше с емблематичната си прическа – леко вдигната коса.

Харпър обаче не беше единственото дете от фамилията Бекъм, което гледаше дефилето на Виктория. До нея бяха застанали 18-годишният Круз, който прекъсна тридневните си празненства за рождения ден, за да подкрепи майка си, 23-годишният Бруклин и съпругата му Никола Пелц. Виктория сподели семейна снимка в социалните мрежи, на която виждаме, че черното очевидно е било предпочитан цвят от семейството.

На публикувания кадър дизайнерката носи черно поло с черни панталони, Бруклин следва примера на сестра си и носи черен костюм с бяла риза, а съпругата му Никола е облякла черна мидирокля с цветна пола. Круз, който се опитва да се скрие от камерата, също изглежда е заложил на по-тъмната гама с риза в черно и синьо.

„Нямаше да се справя без вас. Обичам ви страшно много“, написа Виктория в социалните мрежи. Тя отбеляза, че Ромео липсва на цялото семейство, но не сподели причината за отсъствието му.

Това е една от редките появи на семейство Бекъм, на която присъстват Никола Пелц и Бруклин. Слухове за разрив в отношенията между двете фамилии започнаха да циркулират в социалните мрежи след сватбата на младежите през април 2022 година. Тогава, според британските медии, Никола и Виктория са се скарали заради булчинската рокля. Първоначалният план е бил тя да бъде по дизайн на г-жа Бекъм, но впоследствие се преминава към Valentino. По думите на Пелц, не е имало достатъчно време за изработката на роклята от страна на Виктория и нейния екип.

„Истината е, че много, много исках да нося рокля на Виктория, защото го сметнах за много красив жест именно майката на Бруклин да направи булчинския дизайн. Бях много развълнувана, но в крайна сметка не се получи този план“, казва Пелц пред The Times.

Очевидно обаче ледовете са стопени, като се оказва, че тоалетът на Никола за дефилето на Виктория всъщност е по дизайн на г-жа Бекъм. Черната чанта, която актрисата носи, също е от колекцията на известната ѝ свекърва.

Виктория Бекъм се сдобри с Никола Пелц

На мама момчето: Виктория Бекъм възнамерява да върне сина си в семейството

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

Ден след дефилето Виктория и Дейвид бяха забелязани на разходка из Париж, допълвайки се цветово. Дизайнерката се завърна в миналото със своя тоалет, следвайки тенденция от 2010 година.

По случай 24-ия рожден ден на сина си Бруклин, Виктория облече дрехи, които очевидно не си пасват цветово, но пък изглеждаха чудесно. Дизайнерката носеше удобен светлолилав пуловер с висока яка, съчетан с чифт зелени панталони с широки крачоли от нейната собствена марка, които напълно контрастираха на останалата част от тоалета ѝ по най-добрия начин.

Виктория носеше маслиненозелена чанта с многослойни ресни и пискюли, ботуши с квадратен връх и големи слънчеви очила. Кафявите ѝ кичури бяха оформени на леки вълни и разделени по средата.

Дизайнерката беше ръка за ръка със съпруга си Дейвид, който я допълни цветово, носейки лилав шал. Аксесоарът допълваше кафявия му костюм, зеления пуловер и кафявите маратонки. Футболистът, също като съпругата си, носеше слънчеви очила.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари