IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На мама момчето: Виктория Бекъм възнамерява да върне сина си в семейството

16 ноември 2022 11 00

Дизайнерката не иска да дели Бруклин с никого

Снимка: БГНЕС

Конфронтацията между Никола Пелц и Виктория Бекъм продължава. Този път дизайнерката реши, че е време да премине към действие. Posh Spies разработи план за връщане на най-големия ѝ син в семейството.

След като се ожени за популярната актриса и модел, Бруклин се отдалечи от родителите си. Виктория не можеше да се примири с отчуждението на сина си, защото Никола имаше главна роля в това.

Според източници на Heat World дизайнерката възнамерява да се бори за вниманието на големия си син, който винаги я е подкрепял, особено когато Виктория е имала проблеми в брака си с Дейвид.

Виктория Бекъм, добре ли си?

Виктория Бекъм, това ти ли си?

Като две капки вода: Харпър и Виктория Бекъм

Както каза приятел на Виктория, конфликтът в семейство Бекъм е провокиран от Никола. Половинката на Бруклин ограничила свободата му на действие и направила всичко възможно, за да го скара с майка му. Оттогава имало постоянни конфликти между двете основни жени в живота на най-голямото от децата на фамилия Бекъм.

Как Виктория ще върне сина си, така и не се споменава. Дали това ще е ако се сближи все пак с Никола или напротив, ако се опита да отдалечи сина си от любимата му, тепърва предстои да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари