IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм, добре ли си?

10 април 2022 10 30

Обраха дома на дизайнерката, докато била вътре

БГНЕС

БГНЕС

Фенове на Виктория Бекъм я засипаха с безброй съобщения, след като крадец нахлу в дома ѝ и открадна ценни вещи. Мъжът, проникнал в имението на дизайнерката в Холанд Парк, все още не е заловен. Но за сметка на това тя получи подкрепа от своите поддръжници в социалните мрежи.

Дейвид, Виктория и Харпър Бекъм били на долния етаж на къщата, която оценяват на близо 40 милиона лири. Докато те се забавлявали в дневната, той успял да отмъкне неща на стойност поне хиляда лири.

По данни на полицията, инцидентът е станал вечерта на 28 март.

„За щастие престъпниците са стигнали само до една спалня, преди да избягат. Крадците бяха пробили прозорец... За щастие никой не е имал огромна сантиментална стойност за семейството“, коментира източник на The Sun.

Когато 17-годишният син на известната двойка – Круз, се прибрал от излизане с приятели, забелязал липсите в неговата стая.

Бекъм веднага са извикали униформените и дори претърсили из имението, но крадецът не бил открит. Те предоставили и записите от охранителните камери, за да послужат на органите на реда, въпреки че на тях човекът е с маска.

Преди броени дни Виктория показа прекрасното стълбище към втория етаж на своето имение. Там тя се е снимала със своята майка – Джаки Адамс. Кадърът тя сподели по случай Деня на майката.

Гордеейки се със голямото си семейство, бившата спайска сподели няколко снимки със своите четири деца.

Цялото семейство Бекъм очакваше с нетърпение месец април. Бруклин и неговата годеница Никола Пелц се врякоха във вечна вярност съвсем скоро. Предполага се, че влюбените са сключили договор с някои медии и фотографи, на които ще предоставили ексклузивни права за заснемане и публикуване. Подписали и предбрачен договор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Жана ( преди 2 години )