IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм, това ти ли си?

15 октомври 2021 12 30

Звездата с критики преди пускането на козметичната си линия

БГНЕС

„Не е възможно! Само не тя!“. Това пишат фенове след последното телевизионно участие на Виктория Бекъм. Британската дизайнерка шокира голяма част от своите последователи с вида, в който се появи в студиото на Good Morning America. Зрителите забелязаха, че лицето ѝ е доста по-различно на екрана, в сравнение с това на снимките ѝ в Instagram. И това не е само заради няколкото килограма, които обикновено добавя камерата.

Освен за това ще се съберат ли скоро момичетата от Spice Girls, съпругата на Дейвид Бекъм споделя повече за своята козметична линия, продуктите от които ще бъдат пуснати официално съвсем скоро.

„Мултиталантливият бизнес магнат, майка на четири деца, споделя как балансира работата и семейството, докато управлява своите линии за мода и красота“, обявиха по-рано от сутрешния блок, споделяйки два кадъра на Виктория от студиото. На тях ясно личи, че кожата на лицето ѝ е леко отпусната и с бръчки, като скулите и устните ѝ изглеждат сякаш променени.

Говорейки за своята работа, г-жа Бекъм е показвана на няколко пъти в близък план, където устните ѝ са по-обемни. Най-вероятно бившата спайска е прибегнала до поставяне на хиалурон. От друга страна сякаш в скулите ѝ има ботокс. В това се опасяват и почитателите ѝ, които коментират участието ѝ в интернет.

„Виктория изглежда ужасно. Защо жените си причиняват тези неща? Каква е целта?“, „Филърите и ботоксът може да изглеждат добре за снимки, но това определено не се отнася за изяви на живо“, „Какво се е случило с лицето й?“, коментират потребители на социалните мрежи.

„Victoria Beckham beauty“ е тук

„Cheeky Posh е тук! Толкова съм развълнуван да споделя с вас...“, коментира от своя страна Виктория Бекъм в своя Instagram, показвайки петте нюанса на своя руж, който е подходящ за всеки тон на кожата. Там я виждаме със сияещо лице, като по него няма и следа от бръчки. Страните ѝ са с лека руменина, а устните – тънки.

По-късно звездата разказва повече за своите продукти в ново видео. „Визията ми беше да създам руж, който да изглежда и да се чувства красив за всеки. Всеки от петте нюанса е изпробван и тестван върху безброй тонове на кожата и всеки буквално може да носи всеки един нюанс!“, споделя тя. В клипа, в който е с черна сатенена рокля с тънки презрамки, тя е гримирана така, че корекциите по лицето ѝ не си личат така, както по време на интервюто ѝ в телевизията.

Наскоро дизайнерката и нейният съпруг се завърнаха от Германия, където всяка година си почиват в луксозен уелнес хотел, където се глезят с най-различни спа процедури.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари