IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм губи фенове, не я искат за корица

4 октомври 2021 17 40

Звездата вече не се радва на висока популярност и медиен интерес

Снимка: БГНЕС

През последните 25 години Виктория Бекъм се опитва да се утвърди като модна икона и да затвърди имиджа на бранда си и персоната си като дизайнер. Бившата спайска поддържа ревностно социалните си профили като непрекъснато качва семейни кадри и промотира своите продукти. Това обаче не успява да ѝ осигури място на кориците на списанията, а и през последните седмици селфитата ѝ се радват на по-малка популярност от страна на феновете, пише Daily Mail.

Пресен пример за това е видеото за колекцията ѝ пролет/лято, което тя не представи на Седмицата на модата в Лондон, а вместо това реши да презентира дигитално. То бе гледано в мрежата едва от 72 826 нейни фена, като последователите ѝ са над 29 млн.

Малка справка назад във времето показва, че през септември 2020 г. едно селфи на звездата средно е харесвано от 730 хил. души, а подобен кадър днес е отразен едва от 480 хил. нейни почитатели.

Последната изява на корица на г-жа Бекъм бе през януари миналата година за сп. Harper's Bazaar. А за британския Vogue тя позира в далечната 2018.

Шоубизнес коментатори във Великобритания вече открито се чудят дали Виктория не е загубила чара и влиянието си и вече не е сред топиконите на дамите на континента.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари