IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и годеницата му на крака при папата

30 септември 2021 17 40

Двамата са на почивка в Италия

БГНЕС

Бруклин Бекъм и половинката му Никола Пелц са на почивка в Италия. Известната двойка сподели няколко снимки и видеа в Instagram, от които разбираме, че е имала невероятния късмет да види папа Франциск.

„Рим“, написа само русокосата актриса, качвайки интересен клип и кадри от обиколката на града. Там виждаме майка ѝ Клаудия, която бива докосната от папата във Ватикана.

66-годишната американка дори може да размени няколко думи с главата на римокатолическата църква. И макар дъщеря ѝ да не уточнява подробности за срещата, най-вероятно тя и приятелят ѝ също са били там.

„Невероятно“, „Не мога дори да си представя колко много означава това за нея“, „Това е мечта“, коментират последователите на Пелц под публикацията ѝ с папата. А сред харесалите я е и Виктория Бекъм.

Нелсън и Клаудия Пелц, които придружават дъщеря си Никола и Бруклин, виждаме прегърнати на една от снимките.

Синът на бившата Пош Спайс живее с приятелката си в луксозно имение в Бевърли Хилс, разполагащо с пет спални, зала за йога, фитнес, сауна и бар. Макар да стяга сватба, той и моделът не бързат за нея, като все още не са обявили точната дата и мястото, на което ще я направят. Най-вероятно тя ще бъде грандиозна, при това с много известни гости, ето защо не бива да има ограничения, свързани с пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари