IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година след годежа: Бруклин Бекъм и Никола Пелтц си купиха къща

29 юни 2021 10 30

Младите звезди са готови за общото си бъдеще

Снимка: Getty

Закупуването на имот е огромна стъпка за всяка една двойка и се обмисля внимателно преди да се направи. Това особено важи за младите влюбени, които все още не са сигурни дали ще останат завинаги заедно. Никола Пелтц и Бруклин Бекъм обаче не попадат в тази категория и са убедени, че нищо няма да ги раздели.

22-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм и 26-годишната му годеница вече са горди собственици на общ дом. Двамата се сгодиха миналата година и именно това беше поводът за покупката. Имението се намира в Бевърли Хилс и струва повече от 10 млн. долара. Разположено близо до друг имот на семейство Бекъм, то предлага пет спални, луксозна кухня, басейн, спа, винарна изба и много други удобства. Големите прозорци позволяват на Бруклин и Никола да се наслаждават на красивата гледка към Лос Анджелис и хълма Холивуд. 

На 23 юни младият Бекъм отпразнува една година от деня, в който предложи на приятелката си. "Точно на този ден, преди една година, помолих тази прекрасна жена да се омъжи за мен. Тя ме прави по-добър човек и е моят най-добър приятел. Не мога да си представя живота си без теб, защото постоянно ме караш да се смея и да се усмихвам", написа фотографът в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Двамата постоянно показват любовта си пред целия свят, като не се притесняват да споделят общи снимки и ласки. Преди няколко месеца Никола и Бруклин бяха част от специално издание на германския Vogue, в което дизайнери, креативни директори и фотографи бяха помолени да направят портрет на своя любим човек. 

Освен това младите влюбени имат и общи татуировки, които си направиха тази година. Върху тялото си нарисуваха пеперуда, която Бруклин е успял да заснеме докато е гледал как Никола работи във филма Lola James. 22-годишният Бекъм вече има седем татуировки, които посвещава на любимата си, а пък тя доказа любовта си като превърна мъдреците им в златни колиета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Въпреки че са сгодени от година, Бруклин и Никола все още не планират сватбата си. Най-вероятно те ще изчакат пандемията напълно да отшуми, за да могат спокойно да поканят приятели и роднини от целия свят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари