IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц: Сърцето на Бруклин е чисто злато

13 март 2021 18 00

Красавицата с емоционален пост за рождения му ден

БГНЕС

Никола Пелц сравни годеника си Бруклин Бекъм с чисто злато. Повод за това стана 22-ия му рожден ден, който беше на 4 март.

„Честит рожден ден, бебче! Ти си невероятен човек, сърцето ти е чисто злато. Обичам те толкова много“, написа актрисата в Instagram, където сподели снимка с бъдещия си съпруг.

На кадъра двамата влюбени се прегръщат на плажа, като най-вероятно той е направен на една от почивките им през лятото на 2020-а.

Трогнат от посланието, рожденикът веднага отговори:

„Обичам те толкова много, Никола. Моята друга половина“.

Последваха още много пожелания за рождения ден, като родителите на фотографа също се присъединиха към тях.

„... Надяваме се да имаш най-невероятния ден. Толкова се гордеем с мъжа, в който си се превърнал“, написа бившият футболист на „Манчестър Юнайтед“ и не скри, че обича адски много първородния си син.

Като една истинска майка, Виктория Бекъм се върна назад в годините, споделяйки в социалната мрежа снимка, на която държи малкия Бруклин като бебе. Тя умишлено е черно-бяла.

„Преди 22 години животът ни се промени завинаги. Най-милата, най-красивата душа. Най-невероятният син, брат и годеник“, коментира гордо тя.

Бруклин Бекъм стяга сватба с Никола Пелц, с която се сгоди миналата година. Заради пандемията двамата все още не са обявили датата, но се надяваме да ги видим пред олтара съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари