IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради Никола Пелц – Бруклин Бекъм със сватба по еврейските традиции

20 юли 2020 15 00

Двойката ще хвърли близо 4 млн. паунда

БГНЕС

Бруклин Бекъм и приятелката му Никола Пелц смятат да вдигнат сватба по еврейските традиции. Това съобщава Daily Mail, като твърди, че двамата смятат да уважат своите корени. 

Тъй като бащата на бъдещата булка е евреин, той държал да не бъдат пропуснати определени детайли от церемонията. Освен това прадядото на младоженеца е бил от същата религия, ето защо семейство Бекъм няма нищо против идеята. 

„Никола е отгледана с еврейски традиции и докато майка й Клавдия не е еврейка, баща й Нелсън е. Те отгледаха децата си с традиционните еврейски ценности. Когато започнаха да говорят за своето бъдеще, Бруклин се съгласи на еврейска сватба“, коментира източник пред Mirror. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@brooklynbeckham) на

Очаква се сватбата на най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм да бъде през 2021 г., като не е изключено да има две церемонии – еврейска и такава в по-съвременен стил. Според анализатори, за тях ще бъдат похарчени близо 4 млн. паунда. 

Предполага се, че Бруклин и красивата Никола ще се венчаят пред равин. След това те ще подпишат и специален брачен договор – нещо, на което евреите, които са големи спестовници, държат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@brooklynbeckham) на

Според приятелите на Бруклин, той е коментирал, че ще остави организацията на своята прекрасна годеница. 

След новината за годежа на младата двойка, бившата на Бекъм-младши – Лекси Пантера, обяви, че той е твърде незрял и все още не е готов за толкова важна крачка като брак. Танцьорката коментира публично, че е шокирана от това, че той е сгоден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@brooklynbeckham) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари