IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Модата трябва да подкрепя чернокожите

11 юни 2020 08 50

Синът ѝ – Бруклин Бекъм, протестира в Америка

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм обещава да включи повече расово разнообразие в своите модни линии и да бъде част от промяната в света. Дизайнерката сподели съобщение в Instagram, с което обяснява, че ще си почине за малко от работата, за да разбере как тя и марката ѝ могат да помогнат на афроамериканците в света да получат по-добро заплащане и по-добър живот. 

„Ясно е, че е наша отговорност да говорим и искам да използвам платформата си за образование, диалог и промяна. Модната индустрия може да изиграе огромна роля, и за мен, тя започва с представителство, в бизнеса ми и в това, с какви партньори работим“, пише Бекъм. Тя заяви и промените, които се надява да направи, за да внесе повече расово разнообразие в компанията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Виктория ще започне като „внесе малки работни групи“, които ще бъдат отговорни за наблюдаването на всичко – от екипите и талантите до избирането на модели, партньори и доставчици. “Тази група ще държи отговорен бизнеса и ще осигури промяната, която ни е нужна“. Марката ще приложи и допълнителни обучения в екип, за да могат работниците да се научат как по-добре да се слушат и да се подкрепят. Освен това в тези обучения ще се обсъжда как да се премахнат несъзнателните пристрастия в бизнеса.

„Въпреки че нещата няма да се променят за ден, ние нямаме търпение да започнем и съм на 100% отдадена да бъда по-добра и да правя повече в личен и професионален план“, продължава Бекъм. Звездата също така насърчи други марки и фирми да последват примера и да гарантират, че всички те ще направят промяната по този важен въпрос.

През изминалата седмица Виктория говори за движението „Black Lives Matter“, споделяйки колко е била разтърсена от трагичната смърт на Джордж Флойд. Флойд, невъоръжен 46-годишен афроамериканец, почина на 25 май, след като бял полицай от Минеаполис коленичи на врата му повече от осем минути, докато още трима негови колеги стояха безучастно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

„Много мислих по въпроса и като майка на четири деца това, което разбрах е, че не трябва да седим безучастно“, написа дизайнерката. Тя сподели, че заедно със семейството си са прекарали голяма част от времето си през последните дни, за да говорят за расовата дискриминация и да научат всичко за нея.

Миналия четвъртък бившата членка на „Spice Girls“ написа, че тя и семейството ѝ ще запазят мълчание в продължение на 8 минути и 46 секунди – времето, през което полицейският служител приковава Флойд към земята. В добавка към това, Бекъм сподели и снимка на сина си – Бруклин Бекъм, който се е присъединил към многолюдните шествия в Америка. Той е заедно с приятелката си – Никола Пелтц, с която прекарва карантината. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари