IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа за Виктория Бекъм

17 февруари 2020 17 50

Дизайнерката беше част от Седмицата на модата в Лондон

Снимка: Getty

Виктория Бекъм представи своята есенна колекция по време на Седмицата на модата в Лондон. Шоуто се състоя в банкетна зала точно срещу резиденцията на министър-председателя на Обединеното кралство. Новите дизайни на Бекъм отразяват нейната едновременно практична и шикозна естетика.

В колекцията ѝ са включени различни артикули – от класически гащеризони и удобни плетени пуловери до по-изящни дизайни като високи ботуши, които най-вероятно скоро ще видим на краката на самата Виктория. Модните критици оцениха високо работата на Бекъм и я посрещнаха с аплодисменти след края на дефилето.

Както винаги, на предния ред бяха строени почти всички членове на семейство Бекъм. Там бяха Дейвид Бекъм с двамата им синове – Круз и Ромео, както и с дъщеря им Харпър. Единственият липсващ беше Бруклин Бекъм, който най-вероятно в момента се наслаждава на компанията на новата си приятелка Никол Пелтц. Все пак най-големият син на двойката беше с родителите си по време на Седмицата на модата в Париж миналия месец.

Явно Виктория има доста голямо влияние върху семейството си, тъй като всички бяха стилно облечени. Дейвид беше заложил на класическия черен костюм, но децата на двойката избраха да бъдат малко по-различни. Момчетата носеха дизайни на Dior, а Харпър беше облечена в специална рокля, дело на майка ѝ. 

Компания на четиримата Бекъм правеше и главният редактор на „Vogue“ Ана Уинтур, а в публиката бяха и майката на Дейвид – Сандра Бекъм и тази на Виктория – Джаки Адамс. Футболистът сподели няколко снимки в социалните мрежи, с което доказа, че след толкова години брак още се гордее с успехите на съпругата си.

Семейната подкрепа се превърна в традиция на семейство Бекъм. Дейвид и децата винаги са на първия ред на модните дефилета на Виктория. Доказателство за това са хилядите снимки в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @zvezda_na_zvezde на

Кой е по-по-най: Виктория Бекъм срещу Ромео Бекъм 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари