IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с първи продукт за грижа за кожата

21 ноември 2019 10 30

Няколко месеца след като лансира бранда си

Instagram

Няколко месеца след като Виктория Бекъм обяви, че ще стъпи и на козметичния пазар, първият ѝ продукт в грижата за кожата е вече факт. Това става малко след като дизайнерката пусна в продажба два вида сенки и различни видове моливи за устни.

Наскоро бившата певица от „Spice Girls“ публикува снимка с професор Августин Бадер – човекът, разработил формулата на нейната регенерираща основа за грим, наречена „Cell“.

„Работих по това отдавна и ми бе мечта да го разработя с Августин Бадер...“, призна Виктория и обяви официално сътрудничеството си със специалиста. Тя уточни, че въпросният продукт подобрява здравината на кожата и я прави свежа и по-сияйна.

Овлажнителят съдържа микроперли, които придават на кожата блясък. 

Бадер стартира едноименната си линия кремове, базирани на специална технология (Trigger Factor Complex-8), която се използва и за козметиката на Виктория.

TFC8 съдържа естествени аминокиселини, висококачествени витамини и синтезирани молекули. Той активира регенерацията на клетките, като „алармира“ стволовите клетки за образуването на нови. Освен това съдържа успокояващи кожата съставки, които имат подмладяващ ефект. 

По думите на Бекъм, използването на най-новия й продукт ще доведе до по-добра хидратация и антиоксидантна защита на кожата, както и намаляване на фините линии. 

Самата основа за грим е лека и овлажнява кожата в дълбочина. Продава се за 95 долара за 30 милилитра и 145 долара за разфасовка от 50. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари