IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се присъедини отново към Spice Girls

19 юли 2020 12 00

Момичетата се събрали в гората

Снимка: БГНЕС

По време на карантина момичетата от култовата британска група Spice Girls намериха начин да прекарат време заедно. Ема Бънтън говори за спонтанното събиране на бандата по време на шоуто си по Heart Radio. Стана ясно, че Виктория Бекъм, която отказа да участва в миналогодишното турне на групата във Великобритания, се присъединила към колежките си.

 „Щом нещата постепенно се върнаха на местата си, всички започнахме да се срещаме отново с приятелите си, нали? Това е странно... В интерес на истината започнах да си мисля, че никога повече няма да ги видя... е, освен ако не бяха обажданията в Zoom. И тази седмица най-накрая срещнах Джери, Мел Би, Мел Си и Виктория! – каза Ема.

Може да си помислите, че сме скочили в бар или сме пили коктейли в някоя градина, но не! Отидохме на разходка в гората!“, отсече тя.

Певицата припомни как преди година, са били на стадион „Уембли“. Този път всички носили гумени ботуши, ходейки под дъжда. „Да, не виждате това всеки ден – „люти чушки“ в гумени ботуши!“, заяви звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

По-рано британският Channel 4 обяви излизането на нов документален филм, посветен на Spice Girls. Продукцията обещава да разкаже пълната история на една от най-успешните женски поп групи в света „чрез архивни кадри и откровени интервюта“. Премиерата трябва да се състои съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари