IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с перфектния панталон за романтична среща

16 декември 2020 12 30

Дизайнерката носи модел за 790 долара

Снимка: БГНЕС

По време на пандемията забравихме за официалните тоалети, а романтичните срещи се превърнаха в нещо съвсем далечно. Стоенето вкъщи рядко може да бъде превърнато в рандеву, а желанието ни да заменим удобния анцуг с рокля или дънки рязко се изпари. Постепенно обаче изолацията започна да ни се отразява негативно и повечето от нас вече мечтаят да се завърнат в офиса, независимо колко далеч е той от дома.

И докато мнозинството седим и тъгуваме по смъртта на нормалния живот и липсата на места за романтични срещи, то Виктория Бекъм ни доказва, че няма да позволи на пандемията да ѝ попречи да изглежда добре за съпруга си. През уикенда дизайнерката впечатли феновете си, публикувайки снимка, на която се подготвя за специална вечеря с Дейвид Бекъм.

Бившата изпълнителка беше снимана отзад, а на фокус попаднаха „пластмасовите“ ѝ черни панталони. Моделът е от собствената ѝ линия и струва 790 долара. Дизайнерката го съчета с черни високи токчета, които по никакъв начин не ѝ пречеха да се изкачи на стълба, за да вземе специални чаши за вино, задължителни за романтиката. Бялата ѝ риза чудесно се вписваше в тоалета, а косата ѝ беше хваната на разхвърлян кок, което е една от запазените ѝ прически.

„Домашната кралица носи пластмасови панталони. Оправям нещата на децата преди романтичната среща. Нямам търпение да видя ти какво ще облечеш, Дейвид Бекъм“, написа Виктория в Instagram. Снимката веднага беше прихваната от феновете, които изразиха своето възхищение от фигурата на дизайнерката. Много от коментарите се фокусираха върху стегнатите крака и задни части на г-жа Бекъм, а други коментираха, че отдавна са забравили как се носят токчета, благодарение на пандемията.

Въпреки глобалната здравна криза, семейство Бекъм явно продължава да поддържа романтичния си дух, което си е истински повод за поздравление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари