IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен пуловер: Виктория Бекъм с нестандартно предложение

27 ноември 2020 12 30

Тя го комбинира с ретро дънки

БГНЕС

Ето че дойде и това време на годината, в което всички вадим елхата, украсите и започваме да декорираме дома си за предстоящите празници. Макар и по-различни тази година, от нас зависи да не падаме духом. А за да имаме по-добро настроение, може да си купим по един коледен пуловер.

Меки и удобни, този тип пуловери стават както за подарък, така и за ежедневно носене около Коледа, най-вече за хубави спомени пред празничната елха.

Не си мислете, че коледният пуловер трябва да бъде само в червено, с изображения на Дядо Коледа, еленчета, елхички и други. Тази година Виктория Бекъм ни показва един по-нестандартен модел – чисто ново попълнение в нейната колекция.

„Празничен пуловер“, написа дизайнерката в Instagram и сподели своя снимка, на която го носи. Той е на няколко цветни райета, част от които са с блестяща златна нишка.

От публикацията на г-жа Бекъм се вижда, че въпросният пуловер е тънък, като тя е избрала да го съчетае с ретро дънки с широки крачоли. Прибран вътре в тях, той се съчетава с кафявия ѝ кожен колан.

„Красив е, вие обичате смелите комбинации от цветове“, коментира последовател на Виктория. 

Пуловерът е сред актуалните за сезон есен/зима 2020. Той е от люрекс, от какъвто са много плетива, предлагани из магазините.

Интересен факт е, че празничният пуловер и дънките, предлагани в три вида деним, са част от колекцията на Виктория Бекъм, която се нарича „Предпролетно лято 2021“. Забавни и енергични, както ги определя самата тя, те са с различни текстури, които ни връщат към модата на 70-те години.

„Надявам се да ви харесат толкова, колкото и на самата мен!“, пише в представянето дизайнерката, която по време на пандемията продава повече дрехи онлайн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари