IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Молят Виктория Бекъм да пее със Spice Girls в САЩ

10 ноември 2020 14 40

Момичетата искат да се съберат за 25-годишнината на групата

БГНЕС

Ще се съгласи ли Виктория Бекъм да се присъедини към Spice Girls за турнето им в САЩ? Това питат медиите на Острова след като една от нейните колежки съобщи, че в момента я убеждават да пее заедно с тях по случай 25-годишнината на групата.

Според изявление на Мел Си, цитирано от Mirror, в момента тя, Мел Би, Гери и Ема „работят по това“ да склонят дизайнерката да остави за малко ангажиментите си във Великобритания и да се присъедини към техните концерти.

По думите на певицата, групата има много страхотни моменти в САЩ и ще е много хубаво за нея и феновете ѝ да се завърне в пълен състав.

„Имаме нужда от неща, които да очакваме с нетърпение и можем да направим добри планове за нещо положително в бъдеще“, коментира Мелани Чисхолм.

Миналия месец вокалистката потвърди пред медиите, че Spice Girls имат планове за събиране, с което да отбележат 25 години от създаването на групата. Тя изтъкна, че един от плановете ѝ е да продуцира филм, разказващ за славните времена на нея и колежките ѝ. В него тя най-вероятно ще сподели и за това колко е тежка „короната на славата“ за едно младо момиче.

„Присъединих се към Spice Girls, когато бях на 20 години и това бяха луди времена – разказва Мел Си. – Бях постоянно в светлините на прожекторите, непрекъснато ме снимаха и това ме накара да се съмнявам във формите на тялото си. Развих хранително разстройство“, сподели в свое по-старо интервю тя.

През 2019 г. Мел Си, Мел Би, Ема и Гери успяха да организират турне из Великобритания, но в него не взе участие Виктория Бекъм. Сега момичетата искат да излязат отново на сцена през 2021 г., при това в пълен състав, но все още не са планирали кой знае какво заради пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари