IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм пуска козметика, вдъхновена от Spice Girls

31 октомври 2020 18 00

Дизайнерката споделя и какво мисли за прякора си Пош Спайс

Снимка: БГНЕС

Пош Спайс се завърна!

Бившата изпълнителка от групата Spice Girls, позната още като Виктория Бекъм, пуска нов продукт, който е вдъхновен от дните ѝ на музикалната сцена. С публикация в социалните мрежи тя позволи на феновете си да видят новата козметика и сподели какво ѝ е мнението относно прякора ѝ. 

„Името Пош ми беше дадено през 1996 година по време на обяд с Питър Лорейн и останалите момичета от групата. Бих казала, че това не беше първият ми избор, но постепенно започнах да свиквам с него. Бях млада и срамежлива, а Пош ми помогна да намеря собствения си стил, увереност и глас“, пише Бекъм в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SpiceGirls_THAILAND (@spicegirls_th) on

Тя допълни, че след като напуска Spice Girls, постепенно се отдалечава от прякора, защото е искала да постигне нещо различно. Искала е да запише собственото си име в историята на шоубизнеса. Въпреки първоначалното нехаресване на Пош, сега Виктория го смята за нещо хубаво и дори се е вдъхновила от него. 

Дизайнерката допълни, че името е променило напълно живота ѝ и е павирало пътя към мечтите ѝ. Затова тя избира да почете Пош с пускането на специално червило, което ще носи същото име. Продуктът е изключително личен и близък до сърцето на Бекъм. „Червилата винаги са ми вдъхвали увереност, когато ми е трябвала“. Всеки един цвят от колекцията е вдъхновен от специален спомен от времето на Spice Girls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Tee (@jakeytee77) on

Бекъм нарече червилата „ода на дългогодишното пътуване към себе си“, които представляват среща между 20-годишната Пош и 46-годишната Виктория

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари