IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с перфектния аутфит за есента

10 септември 2020 12 30

Дизайнерката ни вдъхновява за нови модни находки

БГНЕС

Нестандартна и същевременно перфектна за есента комбинация от дрехи и обувки показа Виктория Бекъм. Дизайнерката ни вдъхновява за нови модни находки с последната си публикация в Instagram, в която разкрива как да носим класическо карирано сако. 

Бившата спайска показа няколко модела от своята колекция за есен/зима 2020.Тя сподели видео в социалната мрежа, в което разкрива как съчетава любимото си сако с бяла риза, лилава пола и чифт ботуши в „неочаквана“ цветова гама. 

Съпругата на Дейвид Бекъм носи високи тъмнозелени ботуши. На пръв поглед може да ви се видят странно на фона на полата с плисета от двете страни, но заедно с карето в кафяво и черно, аутфитът ѝ ще ви накара да потърсите нещо подобно за есенния си гардероб. 

Виктория посочва за последователите си, че въпросното сако отива не само на лилавата мидипола, а и на дънки или официален панталон. С една дума – то е мултифункционално и всяка жена трябва да го има сред дрехите си. 

„Якето! Полата! Тези боти!“, коментира треньорът на звездите Трейси Андерсън и поздрави г-жа Бекъм за избора. Други обаче не харесаха съчетанието и я разкритикуваха, че зеленото и лилавото не си пасват много добре. 

С аутфита си дизайнерката дава идея на много жени, които скоро ще се върнат в офиса след социалната изолация и имат нужда от нещо ново и стилно. Нейната пола с ретро полъх струва 750 паунда. Разбира се, може да си потърсите и някой по-евтин вариант – например в черно или кафяво, но лилавото определено е много по-добър избор за карирано сако. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари