IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с емоционален поздрав към сина си Ромео

7 септември 2020 15 00

Момчето навърши пълнолетие

БГНЕС

"Как лети времето?!". Това ще си кажете със сигурност, гледайки едно от последните видеа на Виктория Бекъм. То е специално за сина й Ромео, който на 1 септември навърши пълнолетие. 

За да отбележи колко е пораснало момчето й, спайската качи клип в Instagram, събрал само малка част от най-хубавите му моменти от детството досега. В него то кара лодка, танцува, пляска й от публиката докато тя е на сцената със "Spice Girls", играе с братята и сестра си, прегръща своята приятелка... и се усмивха на камерата. 

"Честит осемнадесети рожден ден, Ромео Бекъм.... Ние не бихте могли да не се гордее с младия мъж, в който се превърна. Ти си красив както отвън, така и отвътре и ние те обичаме толкова много. Най-сладката, най-добрата душа, нашето всичко", написа тя. 

Виктория сподели и обща снимка на децата й, които са обрадили рожденика и позират до тортата с блатове в цветовете на дъгата, която е поръчала за хубавия повод. 

Съпругът на дизайнерката също отбеляза, че синът му вече е голям и може да носи отговорност за постъпките си. 

„Честит 18-ти рожден ден на моето малко човече (или вече не толкова малко)", казва Дейвид Бекъм и посочва още, че Ромео вече е истински мъж. Той му пожела да не спира да следва мечтите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ROMEO (@romeobeckham) на

Разбира се, след поздравленията от семейството и феновете на известната фамилия, Миа Регън също отправи своето емоционално послание към Ромео. Неговата приятелка сподели няколко техни общи снимки в социалните мрежи и написа, че той винаги е усмихнат и заслужава най-доброто. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари