IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с вдъхновение от 70-те за новата си колекция

23 септември 2020 10 30

Представи я на Лондонската седмица на модата

БГНЕС

Своята нова колекция, вдъхновена от 70-те години на миналия век, представи Виктория Бекъм. Тя е част от програмата на Лондонската седмица на модата, която тази година ще протече виртуално заради пандемията. 

Въпреки че не успя да събере публика, която да види на живо дрехите за пролет/лято 2021, дизайнерката накара моделите си да ги покажат в галерията за съвременно изкуство „Виктория Миро“. Там тя засне специално видео с нестандартното дефиле, което публикува на своя сайт и профилите си в социалните мрежи. 

„Ограниченията понякога дават свобода. Като работихме дистанционно за тази колекция, реагирахме спонтанно. Действахме инстинктивно. Запитахме се какво се е променило, какви искаме да бъдем, какво желаем“, разказва съпругата на Дейвид Бекъм за своята колекция, създадена в условия на коронавирус. 

Г-жа Бекъм очарова своите последователи с 21 модела, сред които се отличават шикозни дълги панталони с по-широк крачол, комбинирани с едноцветни блузи и сака. 

Виктория сподели в Instagram, че цялото ѝ семейство е било на мястото заедно с нея, за да я подкрепи, като качи един кадър. От него виждаме, че за импровизираното „дефиле“ тя е избрала дънков панталон с ръб, както и изчистена риза в цвят шампанско, на която е вързала черна сатенена панделка на шията. Дъщеря й Бруклин пък е с рокля с флорални мотиви и предпазна маска със същия принт. 

„Тази колекция е за свободата – на изследванията, на начина на обличане, на това да сме самите себе си“, обяснява още Бекъм. 

Дизайнерката има близо 400 магазина в целия свят, но заради разпространението на коронавируса отчита големи загуби. Преди няколко месеца тя дори имаше намерението да кандидатства за помощ от държавата, за да запази работните места на своите служители. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари