IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън загуби от Виктория Бекъм в класацията за най-стилните хора в Европа

19 ноември 2020 17 40

Двете влизат в топ 10 на анкетата на портала Farfetch

Снимка: БГНЕС

Херцогинята на Кеймбридж е единственият член на кралското семейство, който влезе в топ 10 на най-стилните хора в Европа според анкети на интернет портала Farfetch. Съпругата на принц Уилям спечели 24% от гласовете.

Това не е изненада, тъй като 38-годишната Кейт Мидълтън е постоянна икона на кралския стил от няколко години. Тя изпитва специална любов към комбинацията от луксозни марки и масовия пазар, както и към монохромния външен вид, отбелязват модни експерти.

През последните няколко месеца Кейт носеше рокли на известни британски дизайнери като Alexander Mcqueen, Stella McCartney и Emilia Wickstead. Тя се опита да подкрепи местната индустрия по време на епидемията от коронавируса. Херцогинята също няколко пъти се появяваше публично в един и същ тоалет. Тя умело смесваше познати тоалети с нови нюанси и комбинацията изглеждаше превъзходно.

В класацията стилната Кейт Мидълтън беше надмината само от бившата певица и дизайнер, 45-годишната Виктория Бекъм. Тя получи 28% от гласовете. Много хора наистина искат да имитират стила на Виктория, но личната ѝ марка дрехи не е без проблеми. Модната къща търпи многомилионни загуби.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари