IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни тенденции: Червеният блейзър на Кейт Мидълтън

18 ноември 2020 12 30

Херцогинята изрази благодарност в специално видео

Снимка: БГНЕС

През последните седмици Кейт Мидълтън имаше доста работа. Тя се занимаваше с фотографския си проект „Hold Still“, в който са събрани снимки, показващи как великобританците живеят по време на пандемията. За изложбата бяха изпратени хиляди фотоса, но само 100 от тях бяха избрани да бъдат показани пред всички.

На 14 септември Мидълтън даде началото на експозицията, а всяко изображение е било избрано от специален съдийски екип, в който е била включена и Кейт. Според източници, за съдиите не е било важно качеството на снимката, а какво разказва тя. Сред показаните фотоси има такива, които са заснети с телефони и такива, снимани с професионална камера. „Всички бяхме впечатлени от невероятните изображения, които видяхме. Чрез тях придобихме представа за преживяванията и историите на хората от цялата страна“, каза Кейт преди няколко месеца.

Сега, когато проектът вече е към края си, херцогинята на Кеймбридж иска да благодари на всички, които са участвали в него. Тя направи това в специално видео, публикувано в социалните мрежи. За речта си Мидълтън избра червен блейзър с високо рамо. Според модните критици, цветът е чудесно средство за повдигане на настроението на британците, които влизат във втората си седмица на пълна изолация.

„Искам да изкажа огромни благодарности на всички, които се включиха в проекта. Започнах всичко това през май, защото исках да намеря начин, по който всеки да сподели своите истории и преживявания по време на изолацията“, казва Кейт във видеото. Тя добави, че е получила 31 хиляди снимки и избирането на само 100 от тях е било изключително трудно.

И докато някои слушаха думите на Мидълтън, ние се загледахме в блейзъра ѝ. Оказа се, че това не е чисто нова дреха, тъй като херцогинята я е носила и преди. Тя се появи с нея през 2012 година по време на Олимпийските игри в Лондон. Марката е Zara, а цената на блейзъра е 69,99 паунда. Херцогинята го комбинира със златно колие от „Alex Monroe“, струващо 285 паунда.

По време на интервю с един от участниците в проекта „Hold Still“ Кейт замени блейзъра за син пуловер. Марката е „Boden Clothing“, а цената е 110 долара. Към дрехата бяха прибавени и златни обеци от „Cathrine Zoraida“, които струват 189 паунда. Херцогинята говори с Джона Чърчил, който успява да заснеме как колежката му Мелани работи по пригодяването на клиника за пациенти с COVID в Лондон.

Проектът „Hold Still“ постигна голям успех, като виртуалната изложба беше показана повече от 5,2 млн. пъти. Финалните снимки бяха показани върху билбордове и сгради в 80 града във Великобритания. Един от градовете е Манчестър, който се сдобива с рисунка на Мелани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари