IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни палта: Кейт Мидълтън разчупи класиката

10 ноември 2020 14 30

Тя се появи с модел на Alexander McQueen

Снимка: БГНЕС

Нов ден, нова шикозна визия от Кейт Мидълтън.

Откакто стана херцогиня на Кеймбридж, тя успя да „култивира“ обширна колекция от горни дрехи, състояща се от различни стилове – от палта до спортни якета. А за службата за отдаване на почит на загиналите във войната, Кейт заложи на класическо зимно палто, което обаче беше разчупено по нейн начин.

Мидълтън избра марката Alexander McQueen, която е една от любимите ѝ. Тя облече черен тоалет, направен по поръчка с ресни по раменете. Херцогинята допълни палтото с подходяща шапка на Philip Treacy, диамантени и перлени обеци, заимствани от кралица Елизабет II и закачен червен мак, който е символ на ветераните, загинали в Световните войни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Въпреки че Великобритания се намира във втора карантина, кралското семейство отдаде почит на загиналите военнослужещи мъже и жени по време на церемония, която беше с намален капацитет. Спазвайки мерките за социална дистанция, семействата на военни липсваха на събитието, докато членовете на монархията и политическите лидери стояха на противоположните страни на балконите с изглед към мемориала.

Принц Уилям и принц Чарлз поднесоха венци в чест на военнослужещите. Принц Хари, който също отдаде почит на загиналите, но го направи в Америка заедно със съпругата си Меган Маркъл, е искал да изпрати цветя в Лондон, но това не му било позволено. По-малкият син на принцеса Даяна, който е служил в армията 10 години и е бил на тва тура в Афганистан, е трябвало да бъде във Великобритания на този ден, но плановете се променят след настъпването на пандемията. Молбата на принц Хари негов букет да бъде поставен на мемориала на загиналите е била отхвърлена, защото той вече не е част от кралското семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Снимки от церемонията в Лондон бяха публикувани в официалните профили на кралското семейство. „Тази година, Британският легион ни моли да излезем на прозорците или пред къщите си в 11 часа на 8 ноември и да замълчим за две минути в чест на тези, които са жертвали живота си за нашата свобода“, пише в социалния профил на херцозите на Кеймбридж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари