IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън блести в Роклята на десетилетието

9 ноември 2020 08 30

Зеленият тоалет на херцогинята от визитата ѝ в Ирландия се сдоби с огромна чест

Снимка: БГНЕС

Феновете на великобританското кралско семейство много добре знаят, че модата в двореца не е за подценяване. Херцозите и херцогините никога не разочароват със своите тоалети, залагайки както на местни, така и на чуждестранни марки за официалните събития. Сега, когато Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралица Елизабет II, модните критици насочиха вниманието си към Кейт Мидълтън и принц Уилям.

И докато по-големият син на принцеса Даяна рядко експериментира с визията си и залага на традиционните костюми, то съпругата му винаги влиза в модните класации. Неведнъж сме виждали Мидълтън с прекрасни рокли, костюми и поли, които перфектно се съчетават с повода, за който са били облечени. Един от тоалетите обаче заслужи по-висока оценка от заглавие в медиите.

Говорим за зелената рокля, с която Мидълтън се появи на посещение в Ирландия през март, само няколко седмици преди налагането на строги мерки във Великобритания. Цветът на тоалета беше специално избран, за да се отдаде почит към посетената страна. Роклята беше обявена за „Рокля на десетилетието“ от модната библия Vogue, така че няма нужда да се спори за отличието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton Fashion (@katemiddleton_fashion) on

Зелената рокля е дело на дизайнерката Сюзи Кейв, която е основател на марката „The Vampire's Wife“. Тя беше облечена на 3 март, когато херцогинята и херцогът на Кеймбридж посетиха бар на прочута марка бира. Там те се срещнаха с посланика на Великобритания в Ирландия Робин Барнет. Мидълтън допълни визията си със зелени обувки от Manolo Blahnik, чанта в златисто на Wilbur & Gussie и кръгли обеци на H&M.

Други звезди, които са заложили на подобен модел рокля през годините, са Сиена Милър, Кейт Бланшет и Дженифър Анистън. Марката  The Vampire's Wife е основана през 2016 година и вече намира доста голяма популярност сред известните личности, въпреки че не се слави със скъпи дрехи. Според Кейт Мос, тоалетите там са достъпната версия на модели от висшата мода.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH Duchess of Cambridge (@duchess_catherine_m) on

Ако искате да се сдобиете с роклята на Кейт Мидълтън, ще трябва да отделите малко повече от 1800 евро. Все пак говорим за Роклята на десетилетието. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ПЕШО ( преди 3 години )
Все едно е от перде...Грозна....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Аз ( преди 3 години )
Увассс.....!!Не бих дала и два лева за тази рокля.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар