IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън показа част от фотографския си проект

31 август 2020 14 50

Херцогинята е получила повече от 30 хиляди снимки

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън зарадва феновете си, повдигайки леко завесата към новия си фотографски проект. Херцогинята започна начинанието по време на пандемията и помоли почитателите си да й изпратят най-красивите си портретни снимки. Проектът се казва "Hold Still", а сега съпругата на принц Уилям използва социалните мрежи, за да благодари на всички участници.

Кейт разкри, че е получила над 30 хиляди портрета и истории за живота по време на изолацията. Само 100 от тях обаче ще бъдат включени в експозицията, която ще се състои на 14 септември. Част от печелившите снимки бяха показани в Instagram в официалния профил на кралското семейство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

"Фотографският проект ще се фокусира върху три теми - Помощници и Герои, Нашето ново нормално и Добри деяния. Селекцията от 100 снимки ще бъде покана в различни градове във Великобритания през остатъка от годината", се казва още в официалното съобщение. През месец май Кейт помоли всички британци да й изпратят снимки на семейството, колегите или приятелите си и да покажат как се справят с промяната и настъпването на новия нормален живот. 

Идеята на херцогинята беше да събере живописната история на Великобритания, докато хората се сблъскват с безпрецедентна здравна криза. Тя се зае да намери някои от най-завладяващите образи, отразяващи този период в историята, а хората бяха помолени да представят свои собствени портрети, вдъхновени от трите теми. Избраните снимки ще бъдат изложени в т.нар. "галерия без стени". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Всяко едно изображение е било избрано от съдийски екип, в който е била включена и Кейт. Тук не е било важно качеството на снимката, а какво тя разказва без думи. Сред печелившите портрети има такива, които са заснети с телефон и такива, заснети с камера. "Всички бяхме впечатлени от невероятните изображения, които видяхме. Чрез тях придобихме представа за преживяванията и историите на хората от цялата страна", каза в началото Кейт.

По време на пандемията херцогинята сподяше някои от снимките, които сама е заснела. Тя направи специална фотосесия на принц Луи, с която отбеляза втория му рожден ден. Той беше уловен как рисува дъги, които бяха символ на благодарност към медиците и лекарския персонал, борещи се с коронавируса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари