IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм – стил и красота в червено

10 декември 2020 10 30

Дизайнерката показа новия си модел рокля

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм показа невероятен стил при последното си посещение на модния си магазин „MayFair“ в Лондон.

46-годишната дизайнерка се появи с яркочервена рокля от собствената си колекция, която се спуска до глезена и е прибрана около талията. Цената на модела е 1490 паунда, а детайлът в него е черна вратовръзка, като колекцията е описвана като „модерен прочит на 70-те“. Според официалния сайт на компанията, роклята е 100% коприна и предлага удобство на всеки, който я носи. „Контрастната вратовръзка подчертава нежната яка, която леко напомня за Викторианската епоха“, се казва още в описанието.

Бекъм комбинира роклята с розови обувки, които може да си закупите за 450 паунда. Токчетата също са от колекцията на дизайнерката и се отличават с 90-милиметров стилен ток за още по-добра визия. Виктория избра да прибере косата си в несиметричен кок, носейки дизайнерски очила, които също са нейно дело.

Преди дни тя се похвали в социалните медии, че се подлага на микронидлинг, за да получи необходимите витамини за по-здрава кожа, които да намалят белезите от акне и бръчките. На споделеното видео изглежда, че процедурата изобщо не е болезнена, като Виктория седи неподвижно със затворени очи. Тя е избрала услугите на професионалиста Нилан Холмс, която споделя малко информация за лечението.

„Тази писалка прави хиляди микро дупки в кожата, за да предизвика естествен механизъм за възстановяване“, пише Холмс в социалните мрежи. Добавя, че по този начин организмът насочва кръв и растежни хормони към кожата, за да се образува нов колаген и еластин. Кожата може да изглежда розова 36 часа след лечението, а гримът е забранен за 24 часа. Според Холмс, клиентите започват да виждат положителни резултати 10 дни след това.

Бекъм също така показа и новите си козметични продукти, за които твърди, че са напълно чисти. Тя споделя, че серумът от колекцията ѝ е направил чудеса за кожата ѝ и няма търпение всеки един клиент да разбере положителните му ефекти.

Освен стилна навън, Бекъм е такава и у дома. В понеделник тя сподели снимка, на която показва модерната си пижама на черно-бели ивици, съставена от дълъг панталон и роба. На един от фотосите Виктория позира в известната си поза – с крак във въздуха, почивайки си на дивана. Бившата вокалистка на Spice Girls остави косата си да се спуска по рамената, а единственият ѝ грим се състоеше в малко черна спирала.

„Какво искам да нося след натоварен понеделник. Обсебена съм от този красив пижамен тоалет“, написа Бекъм под снимките. Моделът, разбира се, е дело на дизайнерката и е част от новата ѝ домашна колекция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари