IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм към бъдещото си аз: Танците и песните не са за теб

13 януари 2021 09 00

Дизайнерката си спомня за момента, в който е решила да напусне Spice Girls

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм споделя за важен момент от своето минало.

Дизайнерката повдига леко завесата на своето участие в групата Spice Girls и моментът, в който е решила, че трябва да напусне. Тя публикува писмо в британския Vogue, в което се обръща към бъдещото си аз и говори открито за ръководенето на моден бизнес по време на пандемия и защо е било време да се отдели от имиджа на Пош Спайс.

Бекъм пише към себе си, че 2020 и 2021 година са в далечното минало, че уроците от тях все още са в главата на всеки. „Надявам се да четеш това на някой плаж, заобиколена от обичаните ти хора! Прегърни ги от мен (чакай малко, вече съм най-ниската в семейството?!). Ти се сближи още повече със семейството си (293 дни заедно и продължаваме броенето) и това е нещо, което със сигурност ще оцениш“, допълва дизайнерката към бъдещото си аз.

Преди да се потопи в миналото си на поп звезда, Виктория обяснява какво е било да ръководиш бизнес по време на пандемия. Тя заявява, че изграждането на моден и козметичен бранд изисква страст, безстрашие и постоянство. Дизайнерката казва, че това начинание не е за всеки и със сигурност не е за онези, които лесно се плашат или не са свикнали с провалите.

„Създаването на нещо по време на пандемията беше почти невъзможно. Но аз те познавам и знам, че ще използваш тези трудности, за да израснеш и да се развиеш още повече. Да балансираш ролите на майка, приятел, съпруга и бизнес дама е доста трудно. Но мисли в перспектива, обичай надпреварата и никога не приемай не за отговор“, се казва в писмото. Бекъм допълва, че нейното мото е „Работи усърдно и бъди мила“ и смята, че тези думи вече са избродирани на калъфки в къщата ѝ.

След всичките тези емоционални думи, беше време и за връщане към миналото. В писмото си Бекъм си спомня за дните си като певица и част от групата Spice Girls. Тя разкрива за момента, в който е разбрала, че е време да слезе от сцената и как Елтън Джон ѝ е помогнал. Бившата Пош Спайс разказва, че е видяла как изпълнителят се е качил на сцената в Лас Вегас и всеки веднага е осъзнал, че пеенето е неговият кислород.

„Този момент промени живота ти – въпреки че пеенето и танцуването бяха забавни, те не бяха твоята страст“. Именно тогава Бекъм тръгва по пътя на своите мечти и напуска Spice Girls, за да започне работа в модния бизнес. Дизайнерката признава, че е била истински изплашена, защото затваря глава от живота си, в която се е чувствала комфортно и спокойно.

През 2019 година Виктория пуска на пазара козметичната си марка, която включва всякакви продукти – от очна линия до серуми. Тя дори отдаде почит на времето си в Spice Girls, като създаде червило, вдъхновено от дните ѝ като Пош Спайс. Дизайнерката пише, че бъдещото ѝ аз най-вероятно все още се опитва да развива себе си и да поема нови предизвикателства. „Първо, намери любовта в модата, а след това и в красотата. Какво е следващото нещо? Нямам търпение да разбера“.

Накрая, Виктория си пожелава да продължава с критичното мислене, защото именно то я е поставило на върха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари