IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте красивия хоумофис на Виктория Бекъм

19 декември 2020 18 00

Съпругата на Дейвид работи от дома си в Котсуолдс... по пижама

БГНЕС

Във времена на пандемия и на звездите им се налага да работят от домовете си. Но съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория, може да се похвали с хоумофис мечта. Дизайнерката сподели с последователите си в Instagram кадър от своя кабинет в семейното имение в Котсуолдс. Офисът на бившата певица от групата Spice Girls е повече от страхотен.
Виктория за първи път споделя толкова ясен и пълен изглед на интериора на красивия си домашен кабинет. Мисис Бекъм показва мястото, от което работи в момента, позирайки за селфи в огледалото. На всичкото отгоре тя ни показва и „тоалета“, в който изпълнява служебните си ангажименти, а именно шикозна пижама в черно и бяло, от нейната собствена колекция.

Домашният офис на Виктория се отличава с геометрични подови настилки от твърда дървесина, открити тухлени стени, прозорци от пода до тавана и кафяви завеси до пода.

Акцентът в стаята е голяма оранжева картина на една стена, която е поставена в черна рамка, над дървен скрин, където Виктория държи три купчини с книги. За сядане в хоумофиса са предвидени две тъмножълти кресла от кадифе с дървени подлакътници и крака. Звездата разполага и с голямо дървено бюро, поставено срещу прозореца. Виктория държи настолна лампа и ваза с цветя на бюрото си, а в единия му ъгъл има допълнителна черна метална лампа. Голям маслиненозелен килим добавя топлина към пространството.

Виктория написа под изображението: „Това, което бих искала да нося след натоварения понеделник! Обсебена съм от красивата пижама VVB. Само за тази седмица можете да вземете комплекта, бродиран с инициалите ви!“

Виктория, Дейвид, Ромео, Крус и Харпър разделят времето си между къщите си в Котсуолдс и Лондон, откакто училищата във Великобритания отвориха врати и децата продължават обучението си. Междувременно се смята, че най-големият син на Виктория и Дейвид – Бруклин се е преместил в нов дом със своята годеница Никола Пелц, отново в Лондон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари