IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и Никола Пелц вече са подписали предбрачен договор

11 декември 2020 08 40

Двамата искат да предпазят богатството на семействата си

Снимка: Getty

Бруклин Бекъм и Никола Пелц бързо се превърнаха в една от най-наблюдаваните светски двойки. Всяка тяхна стъпка е фотографирана, а публикациите им в социалните мрежи се харесват от милиони. Двамата се сгодиха през юли, като щастливата новина беше обявена в Instagram. Месец по-късно пък се заговори, че Бекъм и Пелц вече са си казали Да, но този слух беше опроверган, а сватбата най-вероятно ще се състои чак през 2022 година.

Тъй като двамата произлизат от богати семейства, бъдещите младоженци са решили да подпишат предбрачен договор, за да защитят финансите на фамилиите си. Според различни източници, при евентуална раздяла между Бруклин и Никола, те ще трябва да си разделят само това, което са придобили след сключването на брак. Това включва финансови постъпления, движимо и недвижимо имущество.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

И ако някой си мисли, че предбрачният договор е с цел да се предпази богатството на семейство Бекъм, доста греши. Състоянието на Виктория и Дейвид Бекъм се оценява на 335 млн. паунда, а това на бащата на Никола Пелц – Нелсън, стига до 1,1 млрд. Източник казва пред Sun, че в САЩ предбрачните договори са нещо съвсем нормално и всички в семейството на Никола, които са минали под венчилото, са подписали такива.

„Решението за договора беше съвместно. Бруклин е имал опит с момичета, които са искали да се доберат до богатството на семейството му и затова сега е щастлив, че Никола го обича заради самия него“, споделя близък до двойката. Той добавя, че Пелц пък изобщо не се блазни от състоянието на годеника си, тъй като има предостатъчно пари в банката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

В началото на януари Бруклин и Никола потвърдиха, че са двойка и оттогава са почти неразделни. Те прекараха карантината заедно, като често публикуваха общи снимки от дома. Стана ясно, че двойката се среща от октомври 2019-а, тъй като тази година те отбелязаха първата си годишнина. „Честита годишнина, скъпа“, написа Бекъм в социалните мрежи. Той добави, че се чувства като най-големия късметлия затова, че Никола е до него. „Нямам търпение да създам семейство и да остарея с теб“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Първоначално сватбата им трябваше да се състои през 2021 година, но сега събитието се отменя за 2022-а. Според източник, двамата все още не се чувстват сигурни относно продължаващата пандемия и не искат да рискуват. Ясно е, че братята на Бруклин – Ромео и Круз ще бъдат кумове, а сестра му Харпър ще бъде главна шаферка. Роклята на Никола ще бъде дело на Виктория Бекъм.

Въпреки че ще трябва да изчакат за сватбата си, двойката доказва, че любовта им е доста силна. Американската наследница вече си татуира името на годеника си, а той пък сложи нейните очи върху врата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари