IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и Никола Пелц с розови кичури

4 ноември 2020 11 00

Показват новите прически, целувайки се пред камерата

Pixabay

Бруклин Бекъм и годеницата му Никола Пелц не спират да показват любовта си. След като двамата отпразнуваха 1 година от тяхната връзка, снимайки се във ваната, този път те си направиха сходни прически. 

Розовият цвят се превърна в най-желания в косите по време на пандемията и ето че двамата влюбени пожелаха да си направят кичури с него. 

Бъдещите младоженци позират с новите си прически пред камерата, целувайки се страстно. На кадрите се вижда, че Никола си е поставила няколко реда черни и розови кичури сред русите, докато перчемът на Бруклин е със същия нюанс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @brooklynbeckham на

“Пънк, бейби“, написа синът на Дейвид и Виктория, споделяйки снимките в Instagram. 

„Тя изглежда като от 2000 г., Кристина Агилера“, написа негова последователка, сравнявайки приятелката му с известната певица. 

Междувременно Пелц привлече вниманието с нова снимка, направена отново във ваната. С нея обаче тя споделя, че е загубила своя домашен любимец. 

Иначе двойката не споделя нищо за това как тече подготовката за тяхната сватба. Най-вероятно празненството им след бракосъчетанието ще бъде в луксозна ферма, наета специално за повода. 

И като говорим за прически, какви ще бъдат тенденциите в косите за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си, може да научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари