IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново на училище: Дейвид Бекъм тъгува за дъщеря си Харпър

13 септември 2021 17 50

Футболистът се вълнува повече от детето

БГНЕС

Нервна, но и много развълнувана е единствената дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм малко преди отново да се върне в училище. Това показва нейната майка във видео, в което запечатва не само емоциите на 10-годишната Харпър, но и на нейния горд татко.

Известната дизайнерка и изпълнителка от групата Spice Girls сподели клип в Instagram, в който детето ѝ е с училищната униформа в бяло и лилаво, режейки си круша за похапване. Докато детето приготвя плода за консумация, тя го пита как се чувства от факта, че се връща отново в класната стая. В един момент се включва и Дейвид Бекъм, който казва с нежен глас:

„Моля те, не отивай! Остани с татко! Остани с мен!“.

По-късно футболистът качи снимка с момиченцето, с която показа, че докато си пил сутрешното кафе, двамата разговаряли за новото ѝ начало.

„Отивай и се забавлявай, красива лейди“, пише той.

По думите на Виктория, тя не е сигурна кой се вълнува повече за първия учебен ден – Харпър или баща ѝ. В своята история тя сподели и няколко снимки, на които е запечатала прегръдката между двамата при излизането на детето за училище, като по думите ѝ, нейният татко ще се справи някак си.

Харпър е най-малкото дете на Дейвид и Виктория Бекъм, които имат и трима сина – Крус на 16, Ромео на 19 и Бруклин на 22, който вече е сгоден и скоро ще мине под венчило.

„Всеки ден, когато дъщеря ми отива на училище, тя се качва по стълбите, аз я целувам за довиждане и казвам: Харпър, ти си момиче и можеш да постигнеш абсолютно всичко. Можеш да правиш всичко, което поискаш. Това е посланието, което непрекъснато повтарям. Тя трябва да знае, че няма граници пред себе си независимо от пола и сигурно може да постигне дори повече от братята си. Често си говорим за това“, сподели преди няколко години дизайнерката, говорейки за своето момиченце. Тогава тя изтъкна, че детето има иновативни идеи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари