IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Круз Бекъм тръгна по стъпките на баща си

21 юли 2021 10 30

Синът на Дейвид Бекъм с промяна в прическата

Снимка: Getty Images

Круз Бекъм реши, че лятото е най-доброто време за промяна в прическата и по-точно в цвета на косата си.

Най-малкия син на Дейвид и Виктория Бекъм се боядиса в розово и показа новия стил в социалните мрежи. И докато всичките му фенове го поздравиха за промяната, то баща му реши да изкаже съвсем друго мнение. Познат с шеговитото си отношение към момчетата си, Дейвид и този път не пропусна да покаже на света, че всичко, което синовете му правят, той го е правил преди тях.

В своя социален профил той сподели снимка с 18-годишния Ромео и 16-годишния Круз. На кадъра се вижда как най-малкия Бекъм е с розова коса, брат му е с леко сребриста, а баща им е с изцяло бяла. Единствено Дейвид леко се е усмихнал на снимката, като момчетата му са с леко посърнали физиономии и от описанието се разбира каква е причината. „Понякога момчетата имат нужда да им напомня кой го е направил първи през 90-те години. По погледа на лицата им, не мисля, че им харесва да се хваля“, написа футболистът.

Това не е първият път, в който Дейвид се шегува с член на семейството си. Когато Ромео за първи път показа русите си кичури през май, баща му отново коментира, че най-вероятно той е бил източникът на вдъхновение. Съпругата му – Виктория – също не остава по-назад. Тя често коментира, че модните визии на децата ѝ са нейно дело или най-малкото тя е била вдъхновението за тях. Дизайнерката се включи и под скорошната публикация на мъжа си, като потвърди, че той е първият боядисал се мъж в семейството.

„Татко наистина беше първи, а сега изглежда и още по-добре!!!!“, написа тя. Най-големият син на фамилия Бекъм – Бруклин – също коментира, но се ограничи само до „Изглеждате много яки“. Въпреки че получи малко шеги от мама и татко, Круз се сдоби с положителни коментари и поздравления в своя социален профил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Не,бее,те приличат на намусената ти постоянно благоверна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар