IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

22 години щастие в дома на Дейвид и Виктория Бекъм

6 юли 2021 18 00

Двамата отпразнуваха годишнина от сватбата

Снимка: Getty

Дейвид и Виктория Бекъм са едно от звездните семейства, които могат да ни служат като пример за вечна любов. Двамата са заедно вече повече от две десетилетия, имат общо четири деца и успешни бизнес кариери, които са ги превърнали в световноизвестни личности.

Запознават се, когато той е футболист на Манчестър Юнайтед, а тя е едно от момичетата в групата Spice Girls. Всеки смята, че това ще бъде просто една мимолетна връзка, завършила със скандален край, причинен най-вероятно от изневяра. Все пак сме чували различни истории за футболистите и техните фенки, но Дейвид Бекъм доказа, че е различен от всички други.

Така през 1999 година се ражда синът им Бруклин и всичко започва да си идва на мястото. Виктория решава да се оттегли от музикалния бизнес и да започне кариера в модата, а Дейвид е плътно зад нея. Тя пък го подкрепя, когато той е изгонен от Манчестър Юнайтед, местейки се в Мадрид, където любовта им се подпечатва с още двама сина – Круз и Ромео. Футболната сага на Дейвид не приключва дотук, като след това той се мести в Америка, Италия и Париж, където окончателно спира с кариерата си. През това време Виктория развива модния си бизнес, превръщайки се в една от най-известните дизайнерки. А, и да не забравим, към семейството им се присъединява и дъщеря на име Харпър.

Въпреки множеството слухове за раздяла, изневери и скандали, преди няколко дни Дейвид и Виктория отбелязаха 22 години брак. Те използваха социалните мрежи, за да покажат на света, че все още се обичат толкова силно, колкото в деня на сватбата си. Бившият футболист сподели колекция от снимки, на които показва, че със съпругата му са винаги в тон, както в живота, така и в модата.

„22 години по-късно, все още носим еднакви тоалети. Честита годишнина, обичам те много и ти благодаря, че ме дари с тези невероятни деца, за да можем всички да носим едно и също“, написа Дейвид в своя профил в Instagram. Публикацията му започна със снимка от сватбата, на която и двамата носят лилави тоалети и стигайки до наши дни, когато камерата едва побира шестчленното семейство Бекъм в еднакви пижами за Коледа.

Виктория не остана по-назад и също изрази любовта си в социалните мрежи. Тя публикува видео, показващо нея и Дейвид през годините, като имаше място и за първия им танц като съпруг и съпруга в лилавите тоалети. Феновете също така можеха да видят как двамата влюбени се смеят, гушкат се, държат се за ръка и прекарват време с децата си. „Обичам те, Дейвид! Честита Годишнина!“, гласеше описанието.

Миналата година дизайнерката говори пред Harper's Bazaar относно това как тя и Дейвид се справят с родителството. Казва, че въпреки натоварените си графици, и двамата поставят децата на първо място. „Да, аз ставам рано за работа, но един от нас винаги ще отиде да остави децата на училище и винаги се опитваме да бъдем заедно на вечеря. Много сме стриктни в това отношение, когато всички сме в Лондон – 18:00 всички заедно, вечеряме и говорим за деня си“, обяснява Виктория.

Съвсем скоро Дейвид и съпругата му ще трябва да променят тази си традиция, тъй като най-големият им син – Бруклин, ще се ожени за годеницата си Никола Пелтц и двамата ще заживеят заедно в Америка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари