IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид и Виктория Бекъм се завърнаха в Англия

5 май 2021 08 40

Семейството обратно вкъщи след почивка

Снимка: BGNES

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм, заедно с децата им, се завърнаха в луксозния си дом в Англия, след като прекараха доста време на почивка, провокирана от пандемията от коронавирус.

Изключение направи Бруклин Бекъм, който остана в Маями, където живее с годеницата си – Никола Пелц.

„Цялото семейство си изкара страхотно в Щатите, но Англия винаги е била и ще бъде техният дом. Те се завърнаха и се фокусират върху своите бизнеси“, сподели източник пред The Sun.

„Те трябваше да се изолират при пристигането си, но сега вече се завърнаха към нормалния живот и подготвят децата си, които трябва да започнат отново училище другата седмица. Бруклин Бекъм се премести да живее в Маями с годеницата си, затова остана там. Виктория е тъжна, че е далеч от сина си, но осъзнава, че той вече е голям и трябва да живее собствен живот. Цялото семейство се надява, че не след дълго той ще може отново да ги посети в дома им в Англия“, споделя близък до семейството.

Дейвид Бекъм наскоро сподели, че вижда позитиви на затварянето и ограниченията заради пандемията, а именно, че това му е позволило да прекара много повече време със семейството си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари