IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021 - гаджето на Ромео Бекъм ни вдъхновява за нови покупки

27 юли 2021 10 30

Миа носи рокли по актуална тенденция

IStockphoto

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм е обект на засилен медиен интерес. Фотографът и неговата годеница Никола Пелц често показват стила си в социалните мрежи, но освен тях, още някой във фамилията има богата фенска маса - Ромео и гаджето му Миа Регън. Младият модел печели все повече последователи, показвайки снимки от фотосесии и давайки идеи за шопинг. 

Наскоро 18-годишната русокоска качи снимки по бански в своята история. Освен ретро модела, който носи, тя е със забрадка тип „бабушка“ на главата - една от тенденциите за сезона. 

Преди да се отдаде на почивка, приятелката на Ромео Бекъм участва в рекламна кампания на марката „House of Sunny“. За нея тя бе облечена с така наречената „Hoskney" рокля в сини и жълти шарки. Въпросният принт, който сякаш е истинско произведение на изкуството, се среща при много дрехи за летния сезон. 

Моделът, избран от Регън, е доста нестандартен. Той е леко разкроен, с дължина под коляното и дупки на гърба. Има тънки презрамки, но същевременно е от по-дебела, леко мъхеста материя - 60% вискоза и 40% найлон. Предлага се и в други разцветки. 

Снимайки се с актуалната лятна рокля, Миа показва, че за по-променливото време във Великобритания, вместо със сандали, тя може да се съчетае с маратонки и по-високи чорапи.

След като приключи ангажимента си за бранда, моделът се прибра у дома и облече друг артикул от вискоза -  рокля в синьо и бяло. Тя е комбинирана с червена спортна шапка с козирка. Но ако искате да сте в крак с тенденциите и си купите подобна, ви съветваме да си вземете плетена капела, която е по-добрият вариант. 

Ето и още предложения за вашия гардероб, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари