IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг ни показва как да носим деним

26 юли 2021 10 30

Певицата с перфектен аутфит за лято 2021

БГНЕС/IStockphoto

Кайли Миноуг с перфектния аутфит за лято 2021. С него може да излезете за плаж, като отдолу поставите банските или просто да го носите за разходките край морето късно вечер. Певицата сподели няколко снимки в социалните мрежи, с които показа на последователите си с какво съчетава деним. 

Изпълнителката изглежда в страхотна форма, позирайки пшред камерата с къса дънкова пола и светлосиня ряза, половината от която е закопчала и прибрала. Ръкавите й са по-дълги и леко подвити, а кафявата й шапка с периферия им пасва идеално. 

По думите на Миноуг, полата й е направена от стар чифт дънки, взети преди повече от десет години. В своята публикация тя изтъква, че й е трудно да се раздели с нея. 

Деним - задължителен в летния ви гардероб

Ако искате да копирате визията на Кайли, то трябва да имате задължително едно парче деним в своя гардероб за лятото. Освен къса пола, това могат да бъдат панталонки или тънки дънки с дупки/ разръфани крачоли. Що се отнася до ризата, тя може да се носи с тях или поотделно, разкопчана, като под нея добавите къс топ или потник в бял цвят. 

Ето и още идеи, които ще ви вдъхновят за нови покупки: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари