IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Кендъл Дженър копира сестра си Кайли

15 юли 2021 09 00

Моделката реши да промотира алкохолната си марка чрез секси тоалет

Снимка: Getty

Известните сестри са същите като обикновените, дори когато става въпрос за Кендъл и Кайли Дженър. През уикенда моделката присъства на откриването на клуб в Лас Вегас, като използва момента да промотира и алкохолната си марка, която излезе на пазара преди два месеца.

За специалното събитие Кендъл облече едноцветен тоалет от Charlotte Knowles. Горнището беше изцяло прозрачно и се простираше до началото на бедрата, покривайки част от панталоните. Илюзията, че бюстието закрива тялото на Дженър беше напълно премахната, когато тя публикува снимки в социалните мрежи. Феновете ѝ веднага посочиха, че тоалетът е впечатляващ и щеше да обърне погледите, дори и да не беше толкова прозрачен.

Въпреки че през последните години Тейлър Суифт беше провъзгласена за кралицата на едноцветните ансамбли, Кендъл реши да се включи в тенденцията по свой начин. Така тя се опитва да покаже, че територията с прозрачни дрехи е запазена изцяло за клана Кардашян-Дженър и никой не би трябвало да преминава границата.

Интересното е, че Кайли Дженър избра същия тоалет преди година по време на посещение в известен ресторант в Ню Йорк. За разлика от кака си обаче тя постави сутиен под прозрачното бюстие, създавайки малко по-скромен вид. Тогава милионерката добави малка бяла чантичка и предпазна маска. Прозрачният тоалет струва 675 паунда и вече е разпродаден.

Това обаче не е първият път, в който Кендъл и Кайли носят еднакви дрехи. През март 2020 година те позираха в цветни бански тоалети, показвайки че са готови за лятото въпреки пандемията.

И за да не остане по-назад от сестрите си, Ким Кардашян също реши да покаже малко плът. Тя публикува снимки от уикенда си в Айдахо, където се наслади на тишината и спокойствието на гората. Заобиколена от зеленина и дървета, Ким позира в зелен бански от две части, държейки една от напитките от алкохолната марка на Травис Скот. Звездата показа подкрепата си и към Кендъл, носейки зелена шапка с надпис „818. Кендъл доставя текила“.

В следващите кадри Кардашян е легнала на тревата, а до нея са бутилките на Травис и Кендъл. Феновете имаха възможност да видят отблизо тялото на звездата, която уж показва златния си кръст, но ние сме сигурни, че това не е в центъра на вниманието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари