IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Кендъл Дженър с интересен тоалет за плажа

7 април 2021 08 30

Каубойски ботуши и бански, защо не?

Снимка: Getty

Колко хубаво е да имаш достъп до басейн по всяко време.

В ерата на коронавируса няма нещо по-добро от личния лукс, с който разполагат множество звезди по света. Кендъл Дженър успя да ни накара да ѝ завиждаме за пореден път, публикувайки снимки от почивката си край домашния басейн, където няма досег с други хора и може да се наслаждава на слънчевите лъчи, без да се притеснява от заразяване с опасния вирус.

В понеделник, 5 април, бяха споделени няколко кадъра, които явно са направени само няколко секунди след като Дженър е излязла от водата, тъй като косата и тялото ѝ все още са мокри. Моделката е седнала върху бял стол, носейки бански от две части, който показва завидната ѝ фигура. Много лесно можем да преброим коремните плочки на звездата, но очите ни бяха привлечени и от друго.

Кендъл успя да ни изненада с избора си на обувки, които очевидно ѝ трябват за почивка край басейна. Ние обикновено ходим боси в такива случаи, но звездата има друг подход. Изрязаният ѝ бански беше комбиниран с високи каубойски ботуши, които покриват целия прасец. Коженият модел е в кафяв цвят и по себе си има различни шарки.

„Тези плочки“, „Какви обувки“, „Обувките са всичко, от което се нуждая“, бяха само част от коментарите, оставени под серията от снимките. Харесванията надминаха 7 млн., което е доста по-добър резултат от последните сексапилни кадри, които Дженър публикува. Тогава тя показа какво се случва зад кулисите на рекламната кампания за марката SKIMS и получи доста критики, че е слаба и не промотира здравословното тегло.

„Аз съм много щастливо момиче и оценявам това, което имам. Но искам да знаете, че аз също имам лоши дни и ви разбирам. Красиви сте по всякакъв начин. Не всичко е толкова перфектно, колкото изглежда“, написа Дженър в социалните мрежи като отговор на потребител, който заяви, че би дал всичко, за да изглежда като нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари