IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър влезе в алкохолния бизнес

18 февруари 2021 11 00

Тя разкри, че пуска своя марка текила

Снимка: Getty

Кендъл Дженър е работила върху таен проект в продължение на 4 години и най-накрая е готова да разкрие неговото име.

Супермоделът влиза в алкохолния бизнес, като пуска на пазара своя марка текила. Напитката ще се казва 818 Tequila, като новината беше обявена от Дженър в социалната мрежа Instagram. Според модела, питието е било правено тайно в продължение на четири години като вече дори може да се похвали с няколко престижни награди. „През последната година пия само това и нямам търпение всеки да се докосне до тази напитка и да ѝ се наслади колкото мен“, пише Кендъл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

В публикацията звездата показа и отличията, които напитката е получила, включително от състезанието за „Най-добри спиртни напитки“, където съдиите са отсъдили, че това е най-добрата текила за 2020 година. Журито допълва, че все още не знаят как изглежда бутилката, кой прави напитката или как да се сдобият с нея. Но ако някой намери тази текила, задължително да я сподели със съдиите.

Крис Дженър веднага сподели новото начинание на дъщеря си, като заяви, че се гордее с нея и цялата работа, която е свършила досега. Според списание People, името 818 Tequila идва от пощенския код на родния град на Кендъл – Лос Анджелис. Напитката ще включва три вкуса – лека, отлежала и млада. Все още не се знае кога точно текилата ще бъде пусната на пазара, но Дженър уверява, че това ще се случи съвсем скоро.

Новината за новия бизнес на моделката идва само няколко дни, след като тя официално обяви връзката си с баскетболиста Девин Букър. Кендъл публикува снимка по случай Свети Валентин, на която спортистът е легнал върху приятелката си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rena (@kardashian.today)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари