IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгубена в розова градина: Новата корица на Кендъл Дженър

8 януари 2021 10 30

Моделката в нова колаборация със списание Vogue

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър застава на поредната си корица на модната библия Vogue, добавяйки още едно важно постижение към проспериращата си кариера.

25-годишната звезда изглежда прекрасно на снимките, заснети в градина, пълна с розови и червени рози. Фотосесията е за февруарския брой на Vogue China и е заснета от Отъм де Уайлд, която е и директор на компанията „Emma Film“. Заради продължаващата пандемия от коронавирус, всички предпазни мерки са били взети на снимачната площадка и присъствието е било лимитирано и социално дистанцирано.

За снимките Дженър е облечена в дълга черна рокля с флорални мотиви на Gucci, която е част от новата колекция на марката. Моделът съчетава скромен силует и изявен цветен принт в нюанси на червено и люляк. Гримът на звездата беше сведен до минимум, като на пръв поглед се забелязва само очната ѝ линия и ружът по бузите. Кендъл изглежда спокойно пред камерата, като на част от снимките показва и лека усмивка.

Звездата наскоро се прибра от ваканцията си в Аспен, където се забавляваше на ски пистите заедно със сестра си Кайли. В социалните мрежи се появиха множество снимки и клипчета, на които двете дами показват завидни умения със сноуборда. Към тях се присъедини и Сторми Уебстър – 2-годишната дъщеря на Кайли, която имаше собствена дъска и успя да се спусне сама по пистата. Освен това цялото семейство Кардашян-Дженър посетиха и езерото Тахо, където заснеха част от последния сезон на шоуто „Keeping up with the Kardashians“.

Фотосесията идва само няколко часа, след като стана ясно, че сестрата на Кендъл – Ким Кардашян, се развежда със съпруга си Кание Уест. Двамата имат общо четири деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. Засега не е ясно точно как ще бъде разпределено богатството между съпрузите, както и къде ще отиде попечителството над децата.

Това, което остава заедно обаче, са сестрите Кардашян-Дженър. През ноември стана ясно, че семейството е подписало нова мултимилионна сделка с платформата Hulu. Два месеца по-рано те обявиха, че шоуто им „Keeping up with the Kardashians“ слиза от ефир след 20 сезона. Засега не е ясно какво точно съдържание ще бъде показано по Hulu, но в него със сигурност ще участват Кайли, Ким, Кортни, Клои, Кендъл и Крис Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари